Η κοτρώνα του Κοτρωνή!

Αυτές τις μέρες βλέπουμε την αναβίωση της Οδύσσειας του Ομήρου να διαδραματίζεται στην πολιτική σκηνή της χώρας μας!

Ο κύκλωπας Πολύφημος Σταύρος πληγωμένος από την συμπεριφορά του πολυμήχανου Αλεξίου Οδυσσέα των βοσκοτόπων της Ιθάκης, βαριά δυσαρεστημένος από την εξέλιξη της δικαστικής απόφασης που πρέπει να αλλάξει νομοθετικό πλαίσιο για να μην πέσουν στα μαλακά οι ένοχοι της εγκληματικής οργάνωσης και αντί ισόβια να τους δούμε να την βγάζουν με πέντε έξι χρονάκια ξεσπάθωσε και εκσφενδονίζει κοτρώνες και ρουκέτες εναντίον του σαπιοκάραβου που μπάζει νερά!
Ακούσαμε και είδαμε από τα ΜΜΕ τις καταγγελίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ” Δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας “…. και ότι με τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα το δικαστήριο δεν μπορεί να επιβάλλει σκληρές ποινές στη Χρυσή Αυγή!

Επίσης πρώην υπουργοί του Τσίπρα των ΑΝΕΛ είχαν ψηφίσει υπέρ της χρηματοδότησης της χρυσής αυγής.

Τώρα γιατί την δεδομένη αυτή στιγμή βγαίνει στο προσκήνιο και στο φως της δημοσιότητας η συμπαιγνία και τα πολιτικά τερτίπια και παιχνίδια που διαδραματίζονται στην πολιτική κονίστρα ανέκαθεν είναι απορίας άξιο λόγου, αφού όταν ήρθε η ψηφοφορία του ποινικού κώδικα όλοι μαζί τον ψήφισαν!
Άγνωστες και γνωστές οι βουλές του ανθρώπου όταν νοιώθει αδικημένος και καταπιεσμένος και λέει ότι ” Δεν θέλω να αναλάβω εγώ τις όποιες ευθύνες προκύπτουν και κάνω έκκληση στα μέλη του κόμματος να μην ενδώσουν σε μια πορεία μηχανισμών προς το συνέδριο ” ρίχνοντας πυρά κατά του Αλέξη και των εσωκομματικών του αντιπάλων . Διαφωνούσα με αρκετά σημεία στον νέο ποινικό κώδικα που ψηφίστηκε παραμονή των εκλογών . Επί πλέον είπε ότι
” η ποινική μεταχείριση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης είναι ίδια με του μέλους και εγώ το θεωρώ προβληματικό “!

Ακόμη μετέτρεψαν την δωροδοκία από κακούργημα σε πλημμέλημα!

Όσο για το κόμμα έχει μετατραπεί σε Σοβιετικού τύπου και στην κεντρική επιτροπή τρείς λαλούν και δυο χορεύουν και αντί να αναλάβουν πολιτική ευθύνη με πυροβολούν!

Αυτά και πολλά άλλα ακόμη ήρθαν στο προσκήνιο και είδαν το φως της δημοσιότητας και το μπάχαλο που επικρατούσε τόσα χρόνια στην τότε κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε βάρος του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας και την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης!

Ελπίζω οι φωτογραφίες από την μυθολογία της Οδύσσειας του Ομήρου με τις κοτρώνες του Πολύφημου εναντίον του σαπιοκάραβου του πολυμήχανου Αλεξίου Οδυσσέα να αντικατοπτρίζει την σημερινή συγκυρία της πολιτικής αναμπουμπούλας!

Πάντως η διαγραφή έγινε άμεσα με συνοπτικές διαδικασίες!

Καλά ξεμπερδέματα και καλά Μυαλά!
Καλό ξημέρωμα!
Χίος, 10 Οκτωβρίου 2020


Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.