Η οικογένεια Λογοθέτη στο πλευρό του Συλλόγου Πολυτέκνων Χίου

 

Συνεχίζει την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο η οικογένεια Κ. Λογοθέτη, που φέτος  στα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων εκτός από ζάχαρη και αλεύρι προσέφερε και σοκολατένιους Άγιους Βασίληδες για να γλυκάνει όλα τα χαμόγελα των παιδιών των πολυτέκνων.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων με ανάρτησή τους στο Facebook δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν την οικογένεια Λογοθέτη για τη στήριξη που προσφέρει στους Πολύτεκνους όλα αυτά τα χρόνια

«Για άλλη μια χρονιά, τέτοιες μέρες, η οικογένεια του κ. Κ. Λογοθέτη, σκέφτηκε όχι μόνο εμάς, αλλά και τα παιδιά μας. Εκτός από αλεύρι και ζάχαρη, μας προσέφερε και σοκολατένιους Αγιοβασίληδες για τα μικρά παιδιά μας και τις οικογένειές τους. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε για όλους μας. Σας ευχόμαστε να περάσετε καλές γιορτές με την οικογένειά σας, η χάρη του Κυρίου μας να σας σκεπάζει κι ο Νέος Χρόνος να σας βρει χαρούμενους, υγιείς και να σας φέρει ότι επιθυμείτε»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.