Η ομπρέλα της καρφώθηκε στο στήθoς: Νεκρή 63χρονη σε παραλία, το μπάνιο στη θάλασσα κατέληξε σε Tpαγωδiα

 

 

 

Τη ζωή της έχασε μία γυναίκα η οποία έκανε μπάνιο στην παραλία της Νότιας Καρολίνα στις ΗΠΑ, όταν μία ομπρέλα θαλάσσης την κάρφωσε στο στήθος.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Guardian, η ομπρέλα αποσπάστηκε από το κοντάρι της λόγω των ισχυρών ανέμων, τρυπώντας την 63χρονη γυναίκα στο στήθος ενώ εκείνη βρισκόταν στην παραλία του Γκάρντεν Σίτι. Η 63χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε μία ώρα μετά λόγω του σοβαρού τραύματος στο θώρακα είπε η ιατροδικαστής.

3.000 άνθρωποι τραυματίζονται ετησίως από ομπρέλες

Το τραύμα της προκλήθηκε από την αιχμηρή απόληξη που έχουν οι ομπρέλες για να καρφώνονται και να μένουν σταθερές στην άμμο. Σύμφωνα με την Επιτροπή Ασφάλειας Προϊόντων Καταναλωτών, περίπου 3.000 άτομα τραυματίζονται ετησίως από ομπρέλες.

Μετά το θάνατο άλλης μια γυναίκας από ομπρέλα το 2016, δύο γερουσιαστές της Βιρτζίνια είχαν αιτηθεί την αναθεώρηση των προτύπων ασφαλείας για τις ομπρέλες θαλάσσης, σημειώνει το ρεπορτάζ του Guardian.

Πηγή:enimerotiko.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.