Η παράξενη αφαίρεση των πινακίδων του Κ.Ο.Κ στην Λεωφ. Ενώσεως

 

Μετά από παλαιότερο άρθρο μας, απομακρύνθηκαν οι πινακίδες του Κ.Ο.Κ στην Λεωφ. Ενώσεως.

 

Δεκτήκαμε κριτική, δεκτήκαμε αρνητικά μηνύματα από επαγγελματίες οδηγούς και γνωστό επαγγελματία της Χίου για κακοπροαίρετη κριτική, και λόγους εμπάθειας.

Τελικά ποιός κατέστρεψε τις πινακίδες του Κ.Ο.Κ για παράνομη στάση και στάθμευση, στο συγκεκριμένο σημείο που έχουν καταγραφεί πολλά θανατηφόρα τροχαία; Δεν ψάχνει κανείς από τους υπεύθυνους, είτε τροχαία, είτε γραφείο συγκοινωνιών, είτε Περιφερειακή Αρχή, ποιός είναι ο σκοπός που τις αφαίρεσαν από την κεντρικότερη Περιφερειακή Λεωφόρο του νησιού μας;

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο τμήμα έχει υποστεί φθορές το σύνολο των πινακίδων σήμανσης, στάσης και στάθμευσης.

Κύριοι σας ξανα χτυπάμε για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου… Αν θα συμβεί θανατηφόρο τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο ποιός θα αναλογιστεί τις ευθύνες του;

Η καταστροφή και αλλοίωση πινακίδων σήμανσης αποτελεί παράβαση του Κ.Ο.Κ που προβλέπει διοικητικό πρόστιμο 2000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 12 μήνες ή κάνω λάθος;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Αιγαίου  (Καλημέρα με τον Αντ1) και τον Κώστα Κυδώνη, ο Aντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, δεν είχε πέσει στην αντίληψη του η καταστροφή των πινακίδων. «Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και ο ίδιος προσωπικά θα επισκεφθούν το συγκεκριμένο σημείο για να προχωρήσουν στην αντικατάσταση των πινακίδων του Κ.Ο.Κ.

Την ώρα που η πολιτεία, μετά από πολλά χρόνια, επιταχύνει τις διαδικασίες για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε τμήματα της Ιωάννου Χρήστου και στην Λ. Αιγαίου, καταγράφονται εικόνες σήμερα, που υπάρχουν σε πολλά σημεία του οδικού άξονα κίνδυνοι από τις πινακίδες σήμανσης που δεν είναι ορατές, άλλες έχουν καταστραφεί και ακόμα και αυτές που τοποθετήθηκαν πολύ πρόσφατα, έχουν υποστεί φθορές με μπογιά και σπρέι.

Κύριοι εδώ μιλάμε για τα αυτονόητα…

Υπάρχουν πινακίδες που κρέμονται από μία βίδα, υπάρχουν πινακίδες που είναι βρώμικες και καλύπτονται από αυτοκόλητα και δεν φένεται η σήμανση, καθρέπτες σπασμένοι και δεν ασχολείται κανείς, αλλά εδώ είναι διαφορετικά… ασχοληθείτε πριν είναι αργά και ψάξτε ποιός ο σκοπός να καταστρέψουν τις συγκεκριμένες πινακίδες οδοσήμανσης.

Τελικά τι θέλουμε σε αυτήν την κοινωνία που ζούμε; Νομιμότητα ή Ανευθυνότητα και Παρανομία;

Φιλικά Παντελής Κυδώνης 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε τα παλαιότερα άρθρα με τις συγκεκριμένες πινακίδες του Κ.Ο.Κ στην θέση τους:

Θανατηφόρα τροχαία και οι ασυνείδητοι επαγγελματίες οδηγοί της Λ. Ενώσεως

Λεκτική και συκοφαντική επίθεση από αφελείς τύπους και οι απαντήσεις μας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.