Η Περιφέρεια απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στη σεισμόπληκτη Τουρκία

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου απέστειλε την Παρασκευή στο Αϊβαλί και από εκει στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας το υλικό που συγκεντρώθηκε με μέριμνα της και το οποίο ξεπερνά τους 20 τόνους.

Ο Περιφερειάρχης Κωσταντίνος Μουτζούρης βρέθηκε στο Λιμάνι της Μυτιλήνης κατά την αναχώρηση του πλοίου συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Λεσβου Πανάγο Κουφέλο, τον ειδικό σύμβουλο Μιχάλη Ταμβακέλη και τον ειδικό σύμβουλο Γιώργο Σίμο ο οποίος θα συνοδέψει και την αποστολή βοήθειας.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Αποστέλλεται σήμερα στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας το υλικό με την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώσαμε ως Περιφέρεια τις προηγούμενες ημέρες με την βοήθεια όλων των Λέσβιων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ζωή Λειβαδίτου και το μέλη του Παραρτήματος Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για την μεγάλη τους βοήθεια στην συγκέντρωση του υλικού καθώς επίσης και όλους τους ανώνυμους πολίτες που από το υστέρημα τους ανταποκρίθηκαν με συγκινητικό τρόπο. Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία φορά που θα πραγματοποιήσουμε μια τέτοια δράση».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.