Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Έκθεση MARATHON EXPO 2021

https://diafaneia.eu/wp-content/uploads/2021/10/235949203_2055986077912868_2052309021539778639_n.jpg

 

 

Με επιτυχία  ολοκληρώθηκε η συμμέτοχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Έκθεση   MARATHON EXPO 2021, τη μεγαλύτερη αθλητική έκθεση στην χώρα. Η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  έδωσε δυναμικό παρών με ένα περίπτερο υψηλών προδιαγραφών.  Το Σάββατο 13 /11  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη στην όποια παρευρέθησαν:

Ο Βουλευτής  Λέσβου & Β’  Αντιπρόεδρος της Βουλής,  Χαράλαμπος Αθανασίου, ο  Βουλευτής Νοτίου τομέα Αθηνών Σπανάκης Βασίλης, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, η παραολυμπιονίκης   Κέλλη Λουφάκη, ο πρωταθλητή μας   Χριστόφορος Μερούσης , ο Γιάννης  Γιαννουρής  εκπρόσωπος και  Γενικός Διευθυντής  της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δυτικής Ελλάδας Δημήτριος Νικολακόπουλος, ο  Πατερίμος Γεώργιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Χίου, ο  Γιώργος  Πομάσκι προπονητής  Ολυμπιονικών, η   Εύη Πούμπουρα  Ελληνοαμερικάνα  συγγραφέας του βιβλίου «Γίνε Άτρωτος» με καταγωγή από τα Μεστά της Χίου, η   Μαρία Μπρή Παπαμακάριου  Εκπρόσωπος  σωματείων εκ Χίου, ο  Στέλιος Μάντζαρης  Πρόεδρος Ξενοδόχων Λήμνου, τα στελέχη της Περιφέρειας μας   Απόστολος  Αλατζάς,  Εκτελεστικός Γραμματέας  ΠΒ Αιγαίου, ο  Δημήτριος Κουρσουμπάς Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ΠΒ Αιγαίου Αθλητισμού και Μεταναστευτικής Κρίσης, ο  Λεωνίδας Αθηνάδης Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ΠΒ Αιγαίου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, η  Άννη  Ανδρεάδου Θεματική Αντιπεριφερειάρχης ΠΒ Αιγαίου Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, αθλητές των νησιών μας που έλαβαν μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο και δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. 

Στο περιθώριο της Έκθεσης  η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  διένειμε  μπλουζάκια στους Αθλητές των νησιών μας  που επισκέφθηκαν το περίπτερο, με το σύνθημα  «Τρέχουμε για τα νησιά μας». Επίσης  τον θαυμασμό των επισκεπτών συγκέντρωσαν και τα δύο μοναδικά εκθέματα που κοσμούσαν το περίπτερο, η στολή του Λέσβιου Ολυμπιονίκη Κώστα  Κεντέρη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 και το  ακόντιο του Ολυμπιονίκη Κώστα Γκατσιούδη (6ος στους ίδιους αγώνες) με το οποίο είχε κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα και είχε καταθέσει ως τάμα στον Ταξιάρχη Μανταμάδου .

Τέλος  η  Περιφέρεια ΒΑ ευχαριστεί θερμά για την ευγενική του χορηγία το New York  College, τον  με καταγωγή από την Λέσβο  Ευάγγελο  Χαραλάμπους διοργανωτή της έκθεσης, τον  αγροτουριστικό   Συνεταιρισμό  Γυναικών Μεσοτόπου Λέσβου για την προσφορά γλυκισμάτων  καθώς και  την βιοτεχνία χυμών Giamas.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.