Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου Μαρία Παπαδανιήλ συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές του Βορείου Αιγαίου που πέτυχαν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020, καταλαμβάνοντας, έτσι, επάξια μια θέση στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Η επιτυχία κάθε υποψηφίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μας γεμίζει με συναισθήματα χαράς, υπερηφάνειας και ελπίδας καθώς γνωρίζουμε καλά πόσα χρόνια μόχθου, μελέτης και προσπαθειών απαιτούνται σε μια τέτοιας εμβέλειας εξεταστική διαδικασία. Λαμβάνοντας υπόψη μάλιστα και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που μας επέβαλε η πανδημία του COVID 19, θα πρέπει να συγχαρούμε διπλά όλους τους υποψηφίους μας για την ωριμότητα, την υπομονή και την ψυχραιμία που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και των εξετάσεων.

Ευχή όλων μας είναι ο κάθε επιτυχών να ανακαλύψει στον τομέα και στη σχολή που επέλεξε τη χαρά, την ικανοποίηση και το πάθος της δημιουργίας. Η επιλογή ενός συμβατού με τις επιθυμίες και τις δυνατότητές μας αντικειμένου σπουδών και εργασίας αποτελεί σταθμό στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Πέρα από το κομμάτι της οικονομικής επιβίωσης, η επιτυχία σε αυτό που ονειρευόμαστε μας δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούμε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Για τον λόγο αυτό, θα θέλαμε να απευθυνθούμε στους υποψηφίους μας που δεν κατάφεραν φέτος να συγκεντρώσουν τη βαθμολογία που επιθυμούσαν και να τους προτρέψουμε να μη σταματήσουν την προσπάθεια. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αξία και χαράσσει την προσωπική του πορεία σε αυτήν τη ζωή. Ας μην επιτρέψουν, λοιπόν, οποιαδήποτε προσωρινή δυσκολία ή αποτυχία να προσδιορίσει το ποιοί πραγματικά είναι και το τί μπορούν να καταφέρουν. Θέλουμε να συνεχίσουν με το κεφάλι ψηλά και, αφού δώσουν στον εαυτό τους επαρκή χώρο και χρόνο να ξεκουραστεί, να διεκδικήσουν αυτό που αγαπούν, διότι το αξίζουν, το δικαιούνται και το μπορούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.