Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου εξοπλίζει το Πυροσβεστικό Σώμα Χίου

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας δημιουργεί ένα «δίχτυ» αντιπυρικής προστασίας για ολόκληρη τη Χίο, παραδίδοντας πυροσβεστικό υλικό αξίας 24.000 ευρώ, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου.

Ο  Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος μαζί με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου Γιάννη Κουντουριάδη επισκέφθηκαν σήμερα 21 Οκτωβρίου 2020 την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου και παρέδωσαν το πυροσβεστικό υλικό.

 

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Μπουγδάνο «Είναι υποχρέωση μας να στηρίζουμε όσο μπορούμε την προσπάθεια που κάνει το Πυροσβεστικό Σώμα, οι πόροι μας δεν είναι απεριόριστοι, αλλά τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να υποστηρίζονται. Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα είναι δίπλα σας και θα συνεχίσει να σας στηρίζει σε ότι χρειάζεστε, προς όφελος της κοινωνίας. Εύχομαι καλή δύναμη στην επιτέλεση της αποστολής σας.»

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.