Επίσκεψη στη Χίο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

Επίσκεψη στη Χίο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Χίου κ. Μανώλη Βουρνού προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγ. Νικολάου.

Οι Δήμαρχοι παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Νικολάου στο νησί του Βροντάδου και ξεναγήθηκαν στην βιβλιοθήκη «Άγιος Αγαπητός» από τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσών κ. Μάρκο.

Ο Γιώργος Καμίνης δε δίστασε να εκφράσει τη θέλησή του να συμμετάσχει ως ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής κάτι, που όπως είπε, θα αποφασιστεί από τα όργανα του κόμματος.

Ο Γ. Καμίνης για επέτειο θανάτου Α. Γρηγορόπουλου

“Πρώτα από όλα, αυτή η ιστορία αυτού του παιδιού το οποίο δολοφονήθηκε, όπως ξέρουμε, άφησε μια μεγάλη πληγή στη χώρα. Πληγή που δεν έχει κλείσει, και θα αργήσει να επουλωθεί. Και η Αθήνα αυτό το οποίο συνέβη, δυστυχώς πρόκειται για ένα τίμημα το οποίο το καταβάλλει κάθε χρόνο”, σχολίασε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης  απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
«Το παιδί αδίκως σκοτώθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει τη μνήμη του να την τιμούν διάφοροι με έναν τρόπο που την προσβάλει. Εννοώ δεν είναι ευκαιρία η επέτειος του θανάτου του παιδιού αυτού να αποτελεί μια διαρκή δοκιμασία για την πόλη της Αθήνας, μία λεγόμενη επαναστατική άσκηση βίας. Ελπίζω ότι δεν θα έχουμε επεισόδια σήμερα, ότι δεν θα έχουμε καθόλου επεισόδια σήμερα, και αυτό σε ότι αφορά την επέτειο του θανάτου του παιδιού» δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων από τη Χίο.

\

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.