Η πόλη έβαλε τα γιορτινά της

Έλαμψε η πλατεία Βουνακίου από τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλοί είναι εκείνοι που κάθε βράδυ την επισκέπτονται για να φωτογραφηθούν μπροστά από το 15μ έλατο και να νοιώσουν έστω και για λίγο παιδιά.

Το 15μ φυσικό έλατο με τα στολίδια του είναι εντυπωσιακό ενώ τις εντυπώσεις κερδίζει και το τεραστίων διαστάσεων δώρο που τοποθετήθηκε στη θέση της περσινής μπάλας τύπου ιγκλού.

Δίπλα στην φάτνη φωτίζουν τα αγγελάκια ενώ παραδίπλα είναι η άμαξα με τα ταρανδάκια.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ηλεκτροφωτισμού Παναγιώτη Μανδάλα  μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί ο στολισμός της πόλης και τα συνεργεία του  δήμου θα μεταφερθούν τα χωριά για να ξεκινήσει και εκεί ο στολισμός, που φέτος όπως είπε θα είναι πιο περιορισμένος, ζητώντας την κατανόηση του κόσμου. « Ολοκληρώνεται το στόλισμα της πόλης και σειρά έχουν οι άλλες δημοτικές ενότητες. Σε συνεργασία με τους συλλόγους θα στολίσουμε όλα τα χωριά αλλά φέτος ο στολισμός θα είναι λιγότερος μιας και υπάρχει και το θέμα της ενεργειακής κρίσης. Όμως ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει», ανέφερε ο Παναγιώτης Μανδάλας.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.