Η ρομαντική όπερα του Jules Massenet Mανόν στο Ομήρειο

Το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, με την υποστήριξη του Antenna Group, παρουσιάζει σε απευθείας μετάδοση από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης τη ρομαντική όπερα του Jules Massenet Mανόν.
Η ιστορία της Μανόν, που ξεκινά από μια αθώα χωριατοπούλα και γίνεται μια πολυπόθητη εταίρα και στο τέλος καταλήγει πάμφτωχη στη φυλακή, αποτελεί μια από τις πιο τραγικές ιστορίες της λογοτεχνίας και της μουσικής. Η Lisette Oropesa ερμηνεύει την ακαταμάχητη Μανόν, μια τραγική καλλονή που υποκύπτει στις ηδονές της ζωής,  σε ένα ρόλο που αναδεικνύεται από την αποκαλυπτική σκηνοθεσία του Laurent Pelly. Ο Michael Fabiano είναι ο ερωτοχτυπημένος Ιππότης ντε Γκριέ, που ο αβάσταχτος έρωτάς του για τη Μανόν τον οδηγεί στην καταστροφή. Ο Maurizio Benini διευθύνει την ρομαντική αυτή όπερα του Massenet.
Απευθείας μετάδοση από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 στις 19:55.
Διάρκεια: 3 ώρες & 52 λεπτά. Στα γαλλικά με ελληνικούς υπότιτλους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.