” Η ΣΑΠΊΛΑ ” του Πνευματικού Καλλιτεχνικού και Σκεφτόμενου χώρου της ακροδεξιόστροφης και ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας του φασιστικού ιδεαλισμού!

 

 

 

Ενώ πλήθος ηθοποιοί και καλλιτέχνες απ όλο τον κόσμο όπως ο Leonardo di Caprio,Madonna , Pink Floyd ,O David Gilmour συμπαραστέκονται στους ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ και ζητούν φωνάζοντας :
” Σταματήστε να σκοτώνετε τ αδέλφια σας “!!!
Όλοι ή μάλλον η πλειοψηφία των Ελλήνων καλλιτεχνών δεν συγκινήθηκαν να κάνουν καμία ανάλογη δήλωση υπέρ του Ουκρανικού λαού πού ο Σχιζοφρενής εγκληματίας ΠΟΥΤΙΝ αφανίζει πόλεις και χωριά, σπέρνωντας τον θάνατο σε χιλιάδες οικογένειες και παιδιά γυναίκες και γέροντες και γριούλες καταστρέφει ισοπεδώνει τα πάντα και το αίμα τρέχει ποτάμια μες τα ερείπια της φωτιάς και του τρόμου των αθώων ανθρώπων Ορθοδόξων Χριστιανών Αδελφών μας της Ουκρανίας.
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Παντού φωτιά θάνατος και αίμα ,αίμα , αίμα και όλοι οι Πνευματικοί Σκεπτόμενοι Καλλιτέχνες της ακροαριστερόστροφης και ακροδεξιόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας κομματικά εξαπτέρυγα του φασιστικού ιδεαλισμού βγήκαν και έκαναν συναυλία κατά του πολέμου τάχατες, με το σύνθημα κατά της Αμερικής της ΕΕ και του ΝΆΤΟ και για τα μάτια, στο τέλος κάνουν λόγω και για το όνομα της μαμάς τους πατρίδας, της Ρωσίας!
Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος
Αντί να βροντοφωνάξουν εναντίον του σφαγέα και αιμοδιψούς εγκληματία του 21ου αιώνα Σχιζοφρενή ΠΟΥΤΙΝ για την γενοκτονία του Ουκρανικού λαού και Έθνους πού επιδιώκει.
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΉ κουλτουριάρηδες της αριστεράς και της μπόχας της αριστερίλας πού προσκυνάνε φορώντας παρωπίδες στα μάτια σας και κάνετε πώς δεν βλέπετε τον όλεθρο και την Καταχνιά τον αφανισμό του Ουκρανικού λαού από τον χασάπη εγκληματία πολέμου του 21ου αιώνα Σχιζοφρενή ΠΟΥΤΙΝ του αιμοσταγή φονιά παιδιών και γυναικών, γερόντων και γιαγιάδων και καταστροφέα ενός ολόκληρου Έθνους Αδελφών Ορθοδόξων Χριστιανών και την ισοπέδωση ιστορικών και κλασικών και νεοκλασικών κτηρίων που πολλά τα έχουν κτίσει από τα παλιά χρόνια Έλληνες της διασποράς ευεργέτες και δωρητές της ανθρωπότητας!
Δυστυχώς αυτοί είναι οι Σκεπτόμενοι και Πνευματικοί του Καλλιτεχνικού χώρου πού θέλουν να προβάλλονται και να γίνονται το παράδειγμα της νεολαίας μας, είναι η” ΣΑΠΊΛΑ” της κοινωνίας και αντί την συναυλία , έπρεπε να δέσουν μεγάλες πέτρες στο λαιμό τους και να πάνε να πνιγούν οι ξεφτίλες κουλτουριάρηδες!
Τα έχω πάρει άγρια στο κρανίο με αυτή την συμπεριφορά όλων αυτών που κοροϊδεύουν και σατιρίζουν τους πάντες και τα πάντα και δεν κοιτάζουν στον καθρέφτη και να φτύσουν τα μούτρα τους!
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, παιδί και εξωτερικοί χώροι
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης γιατί το κλίμα είναι βαρύ και ασήκωτο με όλους αυτούς τους σάπιους!
Καλημέρα με Υγεία και Χαρά και η Παναγία και ο Χριστός να βάλουν το χέρι τους να σταματήσει το αιματοκύλισμα των αδελφών μας Χριστιανών.
Χίος 15 Μαρτίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.