Η Σύγχρονη ΜΗΔΕΙΑ της ” Ketamine HCL500 mg”

Είναι τελείως παράλογο τον 21ο αιώνα να αναβιώνει η Σύγχρονη ΜΗΔΕΙΑ της Ελληνικής Μυθολογίας και αποσαφηνίζω και εξηγώ!
Η ΜΗΔΕΙΑ που τώρα τελευταία παρουσιάζεται στα διάφορα καιρικά φαινόμενα με θεομηνίες και καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους με τεράστιες καταστροφές δεν είναι τυχαία σύμπτωση για την ονομασία της.
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα της Πάτρας που από τον Ιανουάριο καθημερινά βρίσκονται στην επικαιρότητα και όπως σήμερα υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι χορηγήθηκε το φάρμακο της Ketamine ένα μυοχαλωτικό πού ναρκώνει το μυϊκό σύστημα όλων των οργάνων του ανθρώπινου σώματος καθώς και της καρδιάς( γιατί και οι καρδιά αποτελείται από μυϊκό σύμπλεγμα) και είναι παρόμοιο με τα φάρμακα ναρκώσεως που χρησιμοποιούσα από το 1967 έως το 1980 όταν ήμουνα στο χώρο της υγείας και χορηγούσα ενδοτραχειακή νάρκωση έχω να πω και να καταθέσω τα εξής:
Πρέπει να υπάρχουν ορισμένες γνώσεις για την δραστικότητα της Ketamine που ενδοφλεβίως έχει άμεσα αποτελέσματα σε κλάσματα δευτερολέπτου…αλλά με διαφορετικό τρόπο χορήγησης υπάρχει άλλη απορρόφηση από τον οργανισμό του ανθρώπου με καθυστέρηση ωρών αλλά το αποτέλεσμα έρχεται αργά με τον βέβαιο θάνατο γιατί η ζημιά έχει γίνει σ όλα τα όργανα.
Ας αφήσουμε την φαρμακευτική δράση και ας δούμε τον τίτλο του κειμένου μου “Η Σύγχρονη ΜΗΔΕΙΑ” και ποια ήταν η ΜΗΔΕΙΑ της Ελληνικής Μυθολογίας….κόρη του βασιλιά της Κολχίδας
Αιήτη και της Ωκεανίδας Ιδυίας ή Εκάτης.
Η ΜΗΔΕΙΑ είχε μάθει από την θεία της την Κίρκη την τέχνη της μαγείας την οποία χρησιμοποιούσε σ’ όλη τη ζωή της.
Όταν ο Ιάσονας ως αρχηγός της Αργοναυτικής εκστρατείας έφθασε στην Κολχίδα η ΜΗΔΕΙΑ τον ερωτεύτηκε και του διέθεσε όλα τα μέσα της τέχνης της ώσπου ο Ιάσονας να αποκτήσει το Χρυσόμαλλο δέρας! (βλέπε πόλεμο περιοχές Ουκρανίας).
Κατόπιν ακολούθησε τον εραστή της Ιάσονα και την καταδίωξε ο πατέρας της Αιήτης και για να τον καθυστερήσει τεμάχισε τον αδελφό της Άψυρτο και σκόρπισε τα μέλη του σώματος του στην θάλασσα.
Έτσι ο πατέρας της εγκατέλειψε την καταδίωξη και επιδόθηκε στην περισυλλογή των μελών του σφαγμένου παιδιού του.
Αργότερα στην Ιωλκό την παρακάλεσε ο Ιάσονας να εκδικηθεί τον Πελία ο οποίος είχε σκοτώσει τον πατέρα του και τον αδελφό του κατά την διάρκεια της εκστρατείας του για να αποκτήσει το Χρυσόμαλλο δέρας.
Η ΜΗΔΕΙΑ έπεισε τότε τις κόρες του Πελία να τεμαχίσουν το σώμα του πατέρα τους και να το βράσουν, γιατί έτσι δήθεν θα κατόρθωναν να τον κάνουν και πάλι νέο.
Μετά την καταδίωξη του ζεύγους Ιάσονα και ΜΗΔΕΙΑΣ από τον γιό του Πελία τον Άκαστο, διέφυγαν στην Κόρινθο όπου έζησαν για ένα διάστημα ευτυχισμένοι έως ότου ο Ιάσονας εγκατέλειψε την ΜΗΔΕΙΑ για να μνηστευτεί την κόρη του βασιλιά Κρέοντα την Γλαύκη.
Τότε πάλι η ΜΗΔΕΙΑ χρησιμοποίησε τα μαγικά της φίλτρα για να εκδικηθεί την αντίζηλη της.
Της έστειλε για δώρο του γάμου της έναν χιτώνα δηλητηριασμένο που έβγαζε φλόγες και την τσουρούφλισε.
Και για να εκδικηθεί τον Ιάσονα έφτασε στο αποτρόπαιο έγκλημα και σκότωσε τα δύο παιδιά πού είχε αποκτήσει με τον Ιάσονα τον Φέρητα και τον Μέρμερο και ανέβηκε μετά πάνω σ ένα άρμα που έσερναν φτερωτοί δράκοντες και έφθασε στην Αθήνα όπου ενώθηκε με τον Αιγέα και απέκτησε τον Μήδο.
Όταν όμως προσπάθησε να δηλητηριάσει τον Θησέα τότε ο Αιγέας την έδιωξε κι εκείνη πήγε κοντά στον γιό της Μήδο στην Ασία όπου η περιοχή ονομάστηκε Μηδία για να μην ξεχνάμε όλοι μας και οι γείτονες μας Τούρκοι.
Τελικά προς το τέλος της ζωής της κατέβηκε στα Ηλύσια Πεδία όπου έγινε σύζυγος του Αχιλλέα και έτσι παρέμεινε αθάνατη.
Γιαυτό φαίνεται καθαρά ότι μας παρουσιάζουν συχνά πυκνά το όνομα της σε πανωλεθρίες.
Και καταλήγω με την σκέψη μου μέχρι το τέλος της Διαφάνειας και της ετυμηγορίας από την δικαιοσύνη ( αθώα ή ένοχη) για να γράψω ότι έχουμε ή δεν έχουμε την Σύγχρονη ΜΗΔΕΙΑ της Νεοελληνικής Ιστορίας που η μάνα σκοτώνει τα παιδιά της!
Η Σύγχρονη Ιστορία θα καταγράψει αυτή την Μαύρη σελίδα του Κανιβαλισμού και της ανθρωποφαγίας!
Η Παναγία και ο Χριστός να βάλουν το χέρι τους.
Δυστυχώς ο Μάρτης αποδείχτηκε ο χειρότερος μήνας του χρόνου σε όλους τους τομείς!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης και εύχομαι Ειρήνη και Αισιοδοξία και προπαντός Καλά Μυαλά και καλή φώτιση!
Χίος 31 Μαρτίου 2022

Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.