Η Χίος θα αλλάξει όψη μέσα στους επόμενους 18 μήνες

 

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΝΤ1 Αιγαίου» και στους δημοσιογράφους Κώστα Κυδώνη και Γιάννη Μανωλάκη, μίλησε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, Νότης Μηταράκης.

 

Ο κύριος Μηταράκης αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις αλλά και φυσικά στα έργα της Χίου, τονίζοντας πως μέσα στους επόμενους 18 μήνες το νησί θα έχει αλλάξει όψη καθώς τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη θα είναι ολοκληρωμένα.

 

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ξεκαθάρισε και τι ισχύει με τη ΒΙΑΛ και τη δομή στο Θόλος αλλά και στο θέμα με τα επεισόδια του 2020 στη Χίο με την έλευση των ΜΑΤ.

 

*Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του κύριου Μηταράκη*:

 

*Για την πρόταση μομφής*: «Νομίζω ο πρωθυπουργός το έθεσε στη σωστή βάση, τονίζοντας πως δεν θέλουμε τη σύγκρουση αλλά τη σύγκριση. Μια σύγκριση των πεπραγμένων ανάμεσα στις δυο κυβερνήσεις. Αυτή η ευκαιρία δόθηκε στη Βουλή, τέθηκαν οι ξεκάθαρες διαφορές ανάμεσα σε δυο κυβερνήσεις, με τη μια να μας γυρνά πολλά χρόνια πίσω και μια άλλη που αντιμετώπισε απίστευτες δυσκολίες. Για τις επισυνδέσεις, σωστά το θέσατε, ο μόνος που έχει τη δυνατότητα να άρει απόρρητο είναι η δικαιοσύνη. Δεν παρουσιάστηκε κανένα στοιχείο στη Βουλή που να έδειξε πως έγινε κάποια παράβαση θεσμικά. Ο κύριος Τσίπρας ανέφερε ονόματα στη Βουλή χωρίς καμία δικαστική. Ο κύριος Ράμμος έστειλε επιστολή χωρίς ονόματα. Η ολομέλεια έχει τη δυνατότητα να προβαίνει σε ενέργειες. Και από την επιστολή του κύριου Ράμμου, δεν φαίνεται να υπάρχει παραβίαση νόμων σε επισυνδέσεις. Η Εισαγγελία ερευνά όσα είχαν ακουστεί. Η υπόθεση Καλογρίτσα είναι διαφορετική. Ο κύριος Καλογρίτσας ανέφερε πως παρέδιδε μαύρες σακούλες με λεφτά στον ΣΥΡΙΖΑ. Δικάζονται δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή. Αυτά ακούστηκαν στη Βουλή. Η κυβέρνηση βγήκε πιο ενισχυμένη από τη συζήτηση, από ότι μπήκε στην αίθουσα».

http://bit.ly/407lb6t

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.