Η Χίος πρωταγωνιστεί στα Πολιτιστικά δρώμενα της Χώρας

 

 

 

Η Χίος πρωταγωνιστεί στα Πολιτιστικά δρώμενα της Χώρας αυτό το καλοκαίρι.

Εν αναμονή της έναρξης  του 2ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Χίου στις 26 Αυγούστου, του μεγαλύτερου πολιτιστικού γεγονότος του καλοκαιριού στα νησιά μας  που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου,  ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αναφέρθηκαν στα Πολιτιστικά Δρώμενα Χίου σε συνέχεια σειράς δημοσιευμάτων που μονοπωλούν το τελευταίο διάστημα  τις πολιτιστικές στήλες κορυφαίων ενημερωτικών σελίδων.

 

 

Πιο συγκεκριμένα το έγκριτο Πρώτο Θέμα στην ηλεκτρονική του σελίδα με σχετικό άρθρο με τίτλο, « Στο «παρά πέντε» με τον Καπουτζίδη στη Χίο” αναφέρθηκε στην παρουσία του δημοφιλή ηθοποιού στα  μεσαιωνικά χωριά της Χίου και τις γραφικές Οινούσσες, καθώς και στην συναυλία του  Παντελή Θαλασσινού που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου   αφιερωμένη  στην αλησμόνητη Μικρά Ασία.

Επίσης στο χθεσινό φύλλο του το έντυπο «Κυριακάτικο Βήμα» με άρθρο του, «Η Χίος βάζει τα καλά της» αναφέρθηκε λεπτομερώς   στο 2ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Χίου, στους υψηλούς προσκεκλημένους- συμμετέχοντες  της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και στην Πανελλήνια διάσταση της διοργάνωσης.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.