Η Χίος στο DOWN TOWN Κύπρου

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Τουριστικής προβολής των νησιών μας προσφάτως είχε φιλοξενήσει στην Χίο ομάδα δημοσιογράφων που εργάζονται σε ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας και όχι μόνο.

Ανάμεσα τους η πρόσφατη δημοσίευση του έγκριτου  DOWN TOWN Κύπρου, με τεράστια απήχηση στους αναγνώστες του νησιού της Αφροδίτης, όπως κυκλοφόρησε χθες μαζί με την μεγάλης κυκλοφορίας  εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» με τίτλο Ταξιδεύοντας στη Χίο το πιο μοσχομυριστό νησί του Αιγαίου.

Στο τελευταίο του τεύχος κυκλοφόρησε  μ’ ένα πλούσιο 8σέλιδο με κείμενα και φωτογραφίες  της Χίου προσκαλώντας τους Κύπριους να επισκεφθούν την Μυροβόλο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και στον τίτλο του και τονίζει: Τι είναι η Χίος; Τα αρώματά της, οι γεύσεις της, η θάλασσά της, οι αντιθέσεις της (δυο «νησιά» μέσα στο ίδιο νησί), οι ιστορικές της μορφές που γεννήθηκαν εδώ (ανάμεσά τους και ο Μίκης Θεοδωράκης) ή μήπως οι ανοιχτόκαρδοί της άνθρωποι και οι μεγάλες τους αγκαλιές; Το Down Town βρέθηκε στο πιο μοσχομυριστό νησί του Βορείου Αιγαίου και σας δίνει μερικά μόνο tips για να εξερευνήσετε κι εσείς αυτό τον μαγικό τόπο το φετινό Καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα η Χίος ήταν στο επίκεντρο αυτό το Σαββατοκύριακο από «ΤΑ ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου» στο ευρείας κυκλοφορίας και απήχησης περιοδικό ποικίλης ύλης ΟΚ όπου συμπεριλαμβάνει αφιέρωμα στην Χίο με φωτογραφίες και κείμενα τουριστικής προβολής του νησιού μας.

Xios travel

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.