Η ΧΙΟΣ και το ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ χρειάζονται τον ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ τους!!!

Επειδή η Χίος τουλάχιστον πέρασε την τελευταία τετραετία μια παραμελημένη και απαξιωτική αντιμετώπιση σε όλους τους τομείς και πρωτίστως τον παραγκωνισμό του Αντιπεριφερειάρχη της ΧΙΟΥ που η ΧΙΟΣ την έκανε Περιφερειάρχη αλλά την άφησε να είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας στην αυτοδιοίκηση στα έργα τις χρηματοδοτήσεις κλπ και μας παράτησε στο έλεος χωρίς να υλοποιήσει καμιά από τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια ότι θα γινόταν και κάτοικος της ΧΙΟΥ.

Σαν ενεργός πολίτης που καθημερινά ακούω και αφουγκράζομαι τα παράπονα του Χιώτικου ΛΑΟΥ και βλέποντας μπροστά μου έναν ΑΚΕΡΑΙΟ Επιστήμονα με γνώσεις και με όρεξη για να βοηθήσει τον ΤΟΠΟ μας και μιλώ για τον ΠΡΥΤΑΝΗ κ. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ παίρνω πολιτική ΘΕΣΗ και προτείνω και παροτρύνω τους Συμπατριώτες μου την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 να στηρίξουν και να ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ για ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ τον χαμογελαστό τον ακραιφνή τον ακέραιο και ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ πρύτανη κύριο ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ για να δούμε και στην Χίο μια άσπρη μέρα και πραγματικό ενδιαφέρον από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!

Σας Ευχαριστώ εάν με διαβάσατε και την ΚΥΡΙΑΚΗ ψήφο στον ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ !!!

Με πολύ αγάπη !!!

Λευτέρης Πυκνής

(Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.