Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ομίλου Τσάκου προς τιμήν των Ναυτικών του και των Οικογενειών τους

Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, σε μια ιδιαιτέρως ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, ο Όμιλος Εταιριών Τσάκου πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του προς τιμήν των Ναυτικών του και των Οικογενειών τους,  με την παρουσία των κ. Φραγκίσκου Αρχοντάκη, Συμβούλου σε θέματα Προσωπικού του Ομίλου Τσάκος, του κ. Γιώργου Λαδά, Deputy Managing Director της T.C.M, του  Kαπτ. Χρήστου Τσίγκη, Crew Manager της T.C.M.,. και του Καπτ. Μιχάλη Ρόζου, Operations Fleet Manager της T.C.M., οι οποίοι μετέφεραν την αγάπη, την εκτίμηση και τις θερμές ευχές του Καπετάν Παναγιώτη Τσάκου, του Κου Νίκου Τσάκου και των στελεχών των γραφείων στους συμπατριώτες μας ναυτικούς και στις  οικογένειές τους.

Ο Όμιλος Τσάκου το 2020 συμπληρώνει, πενήντα συνεχόμενα λαμπρά χρόνια διαρκούς ανάπτυξης, δημιουργίας, καινοτομίας και συνεχούς πρωτοπορίας και το γεγονός αυτό υπήρξε η αφορμή να τονισθεί από τα στελέχη του Ομίλου  η ανεκτίμητη  προσφορά των ναυτικών μας και η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί.

Στους εορταστικούς διακοσμημένους χώρους του Ιδρύματος «ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ»,  όλοι μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με τα παιδιά να στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο γράφοντας ευχές και  συγκινητικά μηνύματα σε χριστουγεννιάτικες μπάλες με το λογότυπο του Ομίλου.  Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν πραγματοποιήθηκε βιντεοκλήση με τα πλοία “BALTIC” και “EURONIKE” με Χιώτες Καπετάνιο και Α΄ Μηχανικό,  που αντάλλαξαν ευχές με τα στελέχη του γραφείου, τις οικογένειες τους και όλους τους παρευρισκόμενους και τους μαθητές του «Σπιτιού της Μαρίας» να τους τραγουδούν τα Καρδαμυλίτικα κάλαντα. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για δύο ταξίδια σε Ρώμη και Βουδαπέστη, για τυχερές οικογένειες.,

 

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον Άγιο Βασίλη και τους «βοηθούς» του να μοιράζουν δώρα στα παιδιά των Ναυτικών μας, στους δοκίμους μας και στους μαθητές του Ναυτικού Λυκείου “TEENS” και του «Σπιτιού της Μαρίας», με δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά, εορταστική φωτογράφιση και κεράσματα με μοναδικά εδέσματα και πλούσιες γεύσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.