Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ απο την ΣΟΥΗΔΙΑ και την Πρωθυπουργό της

Έστω και αργά η νέα Πρωθυπουργός της Σουηδίας Μαγκταλένα Άντερσον δήλωσε προχθές ότι η χώρα της….
“Αδυνατεί να ενσωματώσει τους μετανάστες γιατί αποτελούν ξένο σώμα και είναι εχθροί των Σουηδών πολιτών” ….
Και παραδέχεται ότι η μεταναστευτική πολιτική στη χώρα της απέτυχε όπως αναφέρει (Reuters)
Μετά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν τον τελευταίο μήνα στην Σουηδία και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πάνω από εκατό (100) αστυνομικοί, η Μαγκταλένα Άντερσον είπε ότι η ενσωμάτωση των μεταναστών όχι μόνον δεν υπήρξε ομαλή αλλά τροφοδότησε το έγκλημα στην χώρα της.
Τρομαγμένοι οι Σουηδοί βλέποντας να ξεσπούν σε πολλές πόλεις της Σουηδίας βίαια επεισόδια στα οποία εμπλέκονται μετανάστες επειδή ένας Σουηδο-Δανός αντι-ισλαμιστής πολιτικός έκαψε το κοράνι σε συγκέντρωση, ακολούθησαν πολλά επεισόδια για πολλές μέρες με αποτέλεσμα οι μετανάστες να βάζουν φωτιές σε αυτοκίνητα της Αστυνομίας καθώς και σε λεωφορεία.
Η Πρωθυπουργός της Σουηδίας καταδίκασε όλα τα περιστατικά λέγοντας ότι τόσο ο ισλαμισμός όσο και ο ακροδεξιόστροφος εξτρεμισμός δυστυχώς βρήκαν χώρο και φούντωσαν στην Σουηδία.
“Ο διαχωρισμός έφτασε τόσο μακριά που τώρα πλέον μιλάμε για παράλληλες κοινωνίες στην Σουηδία και ζούμε στην ίδια χώρα αλλά εντελώς σε διαφορετικές πραγματικότητες”.
Ο αριθμός των ανθρώπων που γεννήθηκαν στο εξωτερικό, αλλά ζουν στη Σουηδία έχουν διπλασιαστεί τις δύο δεκαετίες φθάνοντας τα δύο (2) εκατομμύρια στην πραγματικότητα το ένα πέμπτο του πληθυσμού της Σουηδίας.
“Ας το δούμε στην Ελλάδα ως παράδειγμα προς αποφυγήν γιατί όπως λέει η παροιμία όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά!”.
Βέβαια οι Σουηδοί έστω και αργά το κατάλαβαν τα φίδια που τρέφουν στους κόρφους τους και το δήλωσαν…ευτυχώς όμως έχουν δίπλα και γύρω τους φιλικά κράτη και όχι εχθρούς όπως έχουμε εμείς στην γειτονιά μας.
Και ας αναλογιστούμε όλους αυτούς τους άχρηστους ξεφτίλες πολιτικάντηδες που ήθελαν την Ελλάδα μας με “ανοιχτά σύνορα” και όπως έλεγε ο Μέγας Αλέξιος ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα.
Και να μην ξεχνάμε τους χιλιάδες νεαρούς άντρες όλων των χρωμάτων της ίριδας από 120 χώρες του κόσμου που τους είχε καλά εκπαιδεύσει ο Σουλτάνος και μας τους έστελνε στα νησιά μας και το χρήμα που έπαιρναν οι ΜΚΟ για να μας κουβαλούν περισσότερους λαθρομετανάστες.
Επίσης είχε ολοφάνερα αποδειχθεί όλη αυτή η σκευωρία όταν η Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκλεισε τα σύνορα στον Έβρο….αλλά δεν ξεχνάμε και τις φωνές των αριστερόστροφων πολιτικάντηδων που δεν ήθελαν να εμποδίζουμε τις βάρκες με τους λαθρομετανάστες να βγαίνουν στα νησιά μας.
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα στοιχεία γιατί από το 2015 έχουμε ζήσει όλες αυτές τις τραγικές και δύσκολες στιγμές και καταστάσεις με αποτέλεσμα το μαλλιοκουβάριασμα μεταξύ μας και ειδικότερα των αιρετών πρώτου και δευτέρου βαθμού και της κεντρικής πολιτικής σκηνής αλλά και τους Νταβατζήδες που ανέδειξε και ξεπροβάλλει η ανευθυνότητα και οι παλινωδίες όλων αυτών που αναφέρω παραπάνω που τελικά βρέθηκαν να σφάζονται μεταξύ τους σαν τα αρνιά και τα κατσίκια για το Πάσχα ενώ στην πραγματικότητα είναι για τα μπάζα!
Επειδή ο κόμπος έφθασε στο κτένι στέλνω το δικό μου μήνυμα σε όλους αυτούς ότι μετά τα όσα έγιναν και στην Σουηδία ας ξεχάσουμε ότι έχει σχέσει με ΚΥΤ ή άλλο κατάλυμα για τους λαθρομετανάστες και τον καυγά για το πάπλωμα όπως ο Θόλος ή το 18 ή οι ΜΠΑΜΠΑΚΙΕΣ και τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρι και το μόνο που υπάρχει είναι η κλειστή φυλακή για όλους ποινικούς, δολοφόνους κάθε καρυδιάς καρύδι και φυσικά και μαζί οι λαθρομετανάστες!
Αυτή είναι η ώρα της αλήθειας και η πραγματικότητα και ξεχάστε όλοι σας “Νότη ..Συντονιστική και όλοι οι Νταβατζήδες τα ΚΥΤ” ….
Εύχομαι από αύριο Καλό Μήνα και καλή πρωτομαγιά με το μαγιό ξύλο στο χέρι!
Χίος 30 Απριλίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.