Η Eurolife FFH στηρίζει τους ασφαλισμένους της στη Σάμο και τη Χίο

 

Βρίσκεται δίπλα τους, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την άμεση ανακούφισή τους

 

Στο πλευρό των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό, βρίσκεται η Eurolife FFH, με σκοπό να ανταποκριθεί άμεσα και με συνέπεια στις ανάγκες τους. Η εταιρεία, έχοντας ήδη προχωρήσει σε συγκεκριμένες δραστηριότητες για την ανακούφιση και την υποστήριξή τους, αποδεικνύει ότι το να βρίσκεται στο πλευρό τους τη στιγμή που θα τη χρειαστούν είναι η πιο σημαντική αξία.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η Eurolife FFH έχει θέσει ως πρώτη της προτεραιότητα τη διαχείριση των ζημιών που έχουν προκληθεί στους ασφαλισμένους της και αναλαμβάνει δράση για την αποκατάσταση και την αποζημίωσή τους.

 

Επιπλέον, προχωρά σε παράταση ακυρώσεων στα συμβόλαια ζωής, υγείας και περιουσίας των δικαιούχων, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

 

Η Eurolife FFH έχει δεσμευθεί να στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων και να βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό των ανθρώπων που της δείχνουν την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.