Η iSea πραγματοποιεί υποβρύχιο καθαρισμό στο λιμάνι Ψαρών

Στο πλαίσιο της δράσης «Προσφέρουμε καθαρότερες θάλασσες και ακτές στα νησιά του Βορείου Αιγαίου με τη στήριξη της P&G και της ΑΒ Βασιλόπουλος» η Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Προστασία των Υδάτινων Οικοσυστημάτων iSea επισκέπτεται τα νησιά του Βορείου Αιγαίου (Άγιο Ευστράτιο, Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Ψαρά) προκειμένου να πραγματοποιήσει δράσεις καθαρισμού στις θάλασσες και τις ακτές, το διάστημα από 15 έως 24 Οκτωβρίου.

Τα μέλη της Οργάνωσης θα επισκεφθούν το νησί μας στις 23 Οκτωβρίου, όπου από τις 09:00 έως τις 12:00 θα πραγματοποιηθεί υποβρύχιος καθαρισμός στο Λιμάνι Ψαρών (38.538818, 25.564491) και στη συνέχεια, από τις 16:30 έως τις 18:30 θα λάβει χώρα ενημερωτική εκδήλωση.

 

Η συμμετοχή όλων μας συμβάλλει στην φροντίδα του τόπου μας και αναδεικνύει τη σημασία της ενεργούς συμμετοχής για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

«Τέτοιου είδους δράσεις μάς ενεργοποιούν γύρω από τα περιβαλλοντικά θέματα προκειμένου να υιοθετούμε διαρκώς ορθές πρακτικές πρόληψης και μείωσης των απορριμμάτων, προστατεύοντας τον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε«, δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.