Θάνος Ασκητής για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός του αιώνα, αν είναι φονικό»

 

Ο καθηγητής Ψυχιατρικής, Θάνος Ασκητής, είπε στον Σκάι σήμερα ότι «πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά χρειάζεται και μια ψυχιατρική αξιολόγηση.

«Ο εισαγγελέας θα δώσει τη λύση»

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να δείχνουν ότι ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι έγκλημα, ούτε και ποιος τέλεσε το έγκλημα» δήλωσε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πρόσθεσε ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο δικογραφίες, η μία από τον εισαγγελέα που ζητά από την αστυνομία συγκεκριμένα πράγματα και η άλλη μια αυτεπάγγλετη προανάκριση για τον θάνατο του τρίτου παιδιού.

«Η αστυνομία περιμένει ακόμη τις πραγματογνωμοσύνες, τις ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις, θα πάρει να λάβει όλα τα στοιχεία. Αν θέλετε την άποψή μου, τη λύση θα την δώσει ο εισαγγελέας» πρόσθεσε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλους αν ο εισαγγελέας διατάξει συλλήψεις σύμφωνα με τα στοιχεία, αν αυτά προκύψουν, μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι τέτοιο, περιμένουμε τα στοιχεία» σημείωσε και πρόσθεσε πως η αστυνομία λειτουργεί μεθοδικά.

«Άλλο η δημοσιογραφική έρευνα που πολλές φορές έχει αποκαλύψει πολλά» πρόσθεσε, αλλά η αστυνομία λειτουργεί διαφορετικά.

«Αν θέλετε τη γνώμη μου» πρόσθεσε «είναι μια δύσκολη υπόθεση που θέλει διερεύνηση, θέλει διαδικασία σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, να μαζευτούν αποδεικτικά στοιχεία για να έχουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα».

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.