Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους

 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων ως επιστέγασμα μίας πολυετούς και απαιτητικής προσπάθειας και έπειτα από μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας.

 

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους και να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή τους.

 

Το νησί μας διαχρονικά κατέχει υψηλή θέση στις επιτυχίες και τα Χιωτάκια καταφέρνουν να μας γεμίζουν χαρά, συγκίνηση και περηφάνεια για την αξιόλογη προσπάθειά τους!

 

Και αυτό δεν είναι τυχαίο!

 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους και στους γονείς, τις οικογένειες των μαθητών αλλά και τους εκπαιδευτικούς που συμπορεύθηκαν με τα παιδιά σε όλο το ταξίδι της επίμοχθης προετοιμασίας των πανελληνίων εξετάσεων.

 

Τέλος, θα ήθελα να απευθυνθώ και στα παιδιά που σε αυτήν την προσπάθεια δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, προτρέποντάς τα να συνεχίσουν με αποφασιστικότητα τον αγώνα για την εκπλήρωση των στόχων τους. Οπωσδήποτε, δεν τελειώνουν ούτε τα όνειρα, ούτε τα οράματα αλλά ούτε και οι ευκαιρίες για την δικαίωσή τους.

Το μέλλον είναι μπροστά τους και τους καλεί με αισιοδοξία να το αδράξουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.