«Θα ποινικοποιήσω την πολιτική ζωή της Χίου! Δεν δέχομαι αίολες κατηγορίες χωρίς στοιχεία!»  Ι. Ξενάκης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών (BINTEO)

 

Θα προχωρήσει σε μηνύσεις, εάν συνεχίσουν κάποιοι να μιλούν για κακοδιαχείριση και αδιαφάνεια, όσον αφορά το πρόσωπο του, δήλωσε με έντονο τρόπο ο κος Ξενάκης στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

«Θα ποινικοποιήσω την πολιτική ζωή! Από εδώ και πέρα θα προσφεύγω στην δικαιοσύνη κατά όποιου πετάει λάσπη στο πρόσωπό μου! Παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά! Δεν γίνεται αυτό να συμβαίνει συνεχώς! Ζητώ την διενέργεια ενός Δημοτικού Συμβουλίου ειδικά για αυτό το θέμα».

Να σημειώσουμε ότι η Αντιπολίτευση επανειλημμένως και σε διάφορους τόνους έχει κατηγορήσει την παρούσα Δημοτική Αρχή για αδιαφάνεια, εξυπηρέτηση «ημετέρων» και κακή διαχείριση κάποιων από τους πόρους που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμοι.

Για όλα αυτά και όχι μόνο, θα απαντήσει ο Δήμαρχος Χίου κος Στ. Κάρμαντζης στον Κων/νο Κυδώνη και στην ραδιοφωνική εκπομπή «Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος» την Τετάρτη 26/5/2021 στις 12.30 στους 105,00 FM και στην ιστοσελίδα www.diafaneia.com & www.ant1aigaiou.gr.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.