Θεατρική παράσταση Φ.Ο.Β στο θέατρο Καστρομηνά

 

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σας προσκαλεί  στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Καστρομηνάς) την Παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρα 9.00 μ.μ. να παρακολουθήσετε την κωμωδία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα… 25 χρόνια μετά» των Αλεξ. Ντερμπούλη & Σίλα Σεραφείμ που ανεβάζει η θεατρική του ομάδα «Αυλαία» σε σκηνοθεσία Ελένης Αμπανούδη.

«Ο Ρωμαίος και Ιουλιέτα…25 χρόνια μετά», μια σπαρταριστή κωμωδία-παρωδία του θεατρικού αριστουργήματος του Σαίξπηρ παίχθηκε στη σκηνή του ΦΟΒ, ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ Π.Κ.Δ.Χ, στο Βίκι, στο Σίγρι της Λέσβου και στους Μολάους της Πελοποννήσου.

Η παράστασή αυτή διακρίθηκε στο 3ο Πανελλήνιο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου του Δήμου Μονεμβασίας στους Μολάους (12-19 Ιουλίου 2019) με βραβείο Β γυναικείου ρόλου στην Σταυρούλα Βασιλάκη στο ρόλο της Βάγιας και βραβείο κουστουμιών. Επίσης ήταν υποψήφια για βραβείο Α γυναικείου ρόλου στην Γωγώ Μπαχά στο ρόλο της Ιουλιέτας και βραβείο σκηνικών των Νίκου και Ελένης Αμπανούδη.

Είσοδος με εθελοντική συνεισφορά.  Χρόνος παράστασης 1.20

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.