ΘΕΡΙΝΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ 11 – 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

 


Η Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Χίου ενημερώνει τους φορολογούμενους, επαγγελματίες και ιδιώτες, καθώς και τις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα με τις οποίες εμπλεκόμαστε, ότι τα λογιστικά γραφεία, μέλη της Ένωσής μας, θα είναι κλειστά από τις 11 μέχρι και τις 20Αυγούστου 2023.
Η απόφαση λήφθηκε με απόφαση του Δ.Σ. και προβλέπει ανάπαυση τόσο των Λογιστών, όσο και των υπαλλήλων τους κάθε Αύγουστο. Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους, πέραν εξαιρετικών περιπτώσεων (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη) και μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι τεχνικά εφικτό (ύπαρξη wi-fi).
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς μας πελάτες, και για να μην δημιουργηθούν προβλήματα, να προγραμματίσουν έγκαιρα τις υποχρεώσεις τους.                                                            Τους ευχαριστούμε για την κατανόησή τους και τους ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη για όποια πιθανή αναστάτωση δημιουργηθεί.
Επίσης ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσιες του νησιού (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε.) την κατανόηση και την υπομονή τους σε περιπτώσεις ελέγχων.
Εκ μέρους όλων των συναδέλφων και των υπαλλήλων τους.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος: Άννα Βερνιώτου
Ο αντιπρόεδρος: Γιάννης Τσακουμής
Η γραμματέας: Μαρίνα Τουμάζου
Η ταμίας: Άννα Χρυσούλη
Το μέλος: Παντελής Δημητρακόπουλος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.