Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την ακρωτηριασμένη σορό – Ψάχνουν απαντήσεις στο τατουάζ

 

Πληροφορίες για την ταυτοποίηση της σορού που εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου, αναζητά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Το πτώμα ανήκει άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας, είναι σε προχωρημένη σήψη, ενώ επιπλέον είναι ακρωτηριασμένο, καθώς λείπει το κεφάλι και τα κάτω άκρα του.

 

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την ακρωτηριασμένη σορό – Ψάχνουν απαντήσεις στο τατουάζ-1

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου η σορός φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava» και καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες της Κυριακής 19 Ιουνίου, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για εντοπισμό σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στην θαλάσσια περιοχή της Χαλάστρας.

Η σορός που ανήκει σε άνδρα, δεν έφερε κεφάλι και κάτω άκρα, στην πλάτη διαπιστώθηκαν εκτεταμένοι μώλωπες, ενώ έφερε τραύματα και στα χέρια.
Στην συνέχεια, η ανωτέρω σορός ανασύρθηκε από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης»

Η σορός φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: kathimerini.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.