Θεσσαλονίκη – Πυροβόλησε στο πόδι τον διαρρήκτη που μπήκε στο σπίτι του και τώρα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες από τον Εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα ο 39χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία ότι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε στο πόδι 37χρονο διαρρήκτη, όταν αποπειράθηκε να μπει στο σπίτι του, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του ενοίκου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο 37χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου, σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο τραυματίας είχε διαρρήξει άλλο σπίτι σε συγκρότημα κατοικιών της ίδιας περιοχής, ενώ όταν επιχείρησε να παραβιάσει το υπόγειο παράθυρο της μονοκατοικίας του 39χρονου και έγινε αντιληπτός, ο ένοικος δεν δίστασε να τον πυροβολήσει με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Ο διαρρήκτης, αλβανικής καταγωγής, προσπάθησε να διαφύγει από την περίφραξη του οικοπέδου, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του τραυματισμού που υπέστη και παραλήφθηκε από σταθμό του ΕΚΑΒ.

Σε έρευνα του χώρου και της περιοχής εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλεμμένο όχημα που φέρεται να χρησιμοποίησε προκειμένου να προσεγγίσει τους «στόχους» του.
Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.