Θετικό το πρόσημο συνάντησης του Δήμου Χίου με την Sky Express

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου Χίου και ανάλογη αίτηση για αλλαγή της ώρας αναχώρησης της πρωινής πτήσης, μετέβη στο νησί ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Sky Express και  Διευθυντής Πωλήσεων Α.Μιχαλόπουλος. Τη συνάντηση συγκάλεσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κλέαρχος Χρύσης, κατά την οποία πήραν μέρος και φορείς τουρισμού αλλά και των πρακτόρων. Με τη σειρά του ο κ. Μιχαλόπουλος ενημέρωσε το συμβούλιο πως οι 3 πτήσεις μεταξύ Χίου – Αθήνας είχαν πληρότητα κατά ποσοστό 75%.

Συνεχίζοντας το λόγο του, επεξήγησε πως δεν δύνανται να αλλάξουν οι ώρες ούτε να προστεθούν δρομολόγια την τωρινή περίοδο, και πως πιθανόν να επανεξεταστεί η πρόταση του κ. Χρύση, των φορέων τουρισμού και πρακτόρων τους φθινοπωρινούς μήνες. Προς δήλωσή του ο κ. Χρύσης ανέφερε ότι: «Η Χίος είναι ένας προορισμός που τους ενδιαφέρει και φάνηκε να υπάρχουν δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας αφού μπήκαν στο τραπέζι και αιτήματα για αύξηση των δρομολογίων προς/από Θεσσαλονίκη ακόμα και για την εξυπηρέτηση πτήσεων τσάρτερ»

Ύστερα το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του φορέα τουρισμού, κ. Μούνδρος δήλωσε πως: «Ανοίγει μια νέα πόρτα επικοινωνίας και συνεργασίας για το άμεσο μέλλον.  Συζητήσαμε τόσο το θέμα της διάθεσης αεροσκαφών για πτήσεις τσάρτερ όσο και το θέμα της συνδιαφήμισης με την Περιφέρεια της Χίου ως προορισμό».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.