” Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου καί θύραν περιοχής περί τά χείλη μου ” Ψαλμός 140 Δαυίδ!

Ο τίτλος σε μετάφραση θα πει: “Βάλε μου,Κύριε, φρουρά στο στόμα μου φράχτη στη θύρα των χειλιών μου!

Θού Κύριε, βοήθησέ με Θεέ μου να μην ξεστομίσω κάτι που δεν πρέπει (κυρίως κάτι που αφορά άλλους και τους εκθέτει…η φράση υπονοεί ότι βεβαίως υπάρχει κάτι επιλήψιμο, αλλά προτιμώ να μην το πω)… Αλλά εγώ δεν είναι δυνατόν να μην το πω και να μην το ξεστομίσω γιατί δυστυχώς η ρήση και η παροιμία λέει όπως και το τραγούδι ότι: ” Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση είν’εδώ”! Επίσης όπως στρώσεις έτσι θα κοιμηθείς!
Εδώ και αρκετό καιρό από άμβωνος και κάτω από την Ωραία πύλη έσπερνε ανέμους εναντίον της μάσκας και του Κορωνοϊού…. και κατά της επιστημονικής κοινότητας… Δυστυχώς σήμερα θερίζει θύελλες και ανεμοστρόβιλους! Όπως και για την θεία κοινωνία ότι δεν μεταδίδεται η πανδημία του Κορωνοϊού!
Τώρα που την άρπαξε να δούμε πώς θα ξεμπερδέψει… δεν είμαι κακός ούτε ποτέ μου θέλησα κακό ακόμη και εναντίον του μεγαλύτερου εχθρού μου που μου έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην ζωή μου και όλους τους συγχωρώ και δεν κρατάω καμία κακία, απλώς αδιαφορώ και τους γράφω στον μαυροπίνακα ισοβίως!
Ανακοινώθηκε σήμερα το βράδυ από πολλά ΜΜΕ ότι ο Μητροπολίτης Ιερισσού Χαλκιδικής Θεόκλητος βρέθηκε θετικός στον Κορωνοϊό λίγες μέρες μετά την δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης!
Ο Θεόκλητος τα μασάει με τον δικό του τρόπο, δηλαδή άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!
Το Σάββατο ανακοίνωσε η Μητρόπολη Ιερισσού ότι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου” ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε θετικός και παραμένει σε καραντίνα και ότι οι γιατροί τον συμβούλευσαν να κλείσουν τα γραφεία της Μητρόπολης και να παραμείνουν κλειστά για δεκατέσσερις μέρες προς αποφυγήν μετάδοσης του Κορωνοϊού “!
Και η ανακοίνωση λέει επίσης ” Νά προσέχετε τους εαυτούς σας και να φοράτε μάσκα εντός και εκτός των εκκλησιών και ο Μητροπολίτης μας, παρακαλεί
να προσεύχεστε όλοι σας υπέρ της αποκατάστασης της υγείας του!
Και ως άνθρωπο και εμένα δεν με εξήρεσε η πανδημία του Κορωνοϊού, όπως άλλωστε συμβαίνει και φαίνεται ότι δεν εξαιρεί κανέναν!
Παρακαλώ λοιπόν τους πάντες να σεβαστούν την προσωπική μου δοκιμασία που μου επέτρεψε ο Κύριος και να πάψουν τα ΜΜΕ να εκμεταλλεύονται το γεγονός!
Άγιε δέσποτα μήπως γνωρίζεις με την συμπεριφορά σου πόσους ανθρώπους πήρες στον λαιμό σου και τους έστειλες σε άλλη Γη και σε άλλες εποχές του σύμπαντος είτε λέγεται κόλαση ή παράδεισος!
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση σε όλους όσους πιστεύουν ότι μέσα στην εκκλησία και με την θεία κοινωνία δεν κολλάει ο Κορωνοϊός.
Καλό μήνα και καλό ξημέρωμα!
Χίος 1 Νοεμβρίου 2020
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.