ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ – Α.Π.Ε ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 0-2

Εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την  Μικρασιατική το απόγευμα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Χίο επί της Θύελλας Χαλκειού.

Απέναντι σε μία ομάδα που από καταβολής της δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους, ερχόμενοι από ήττα σοκ και αποκλεισμό από το Κύπελλο μέσα στην εβδομάδα και αγωνιζόμενοι από το 46ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές, η σημερινή  νίκη της Μίκρας ήταν ο ορισμός της ”Μεγάλης” νίκης.

Η αντίπαλος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο, πιέζοντας στη μπάλα σε όλο το γήπεδο.

Στη συνέχεια και αφού οι ποδοσφαιριστές της Μικρασιατικής ανταποκρίθηκαν σωστά σε αυτή την πίεση, ισορρόπησαν, ανέκτησαν μπάλα και όντας αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες πέτυχαν δύο γκολ, έχοντας ακόμη μία μεγάλη φάση για ένα τρίτο τέρμα με τον Φ. Φαφαλιό.

Το 0-1 με σουτ κεραυνό του Ν. Χανδρά έξω από την περιοχή και το 2ο γκολ από τον Μ. Παγούδη που τελείωσε άψογα την εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα από πλάγια του Κ. Βαρελά.

Παρά την ένταση και την ταχύτητα που προσπάθησε να βγάλει στο γήπεδο (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) η ομάδα της Θύελλας, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο, ακόμη και όταν η Μίκρα αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές στο 2ο ημίχρονο.

Ο αγώνας διεξήχθη σύμφωνα με τους κανόνες του « ευ αγωνίζεσθαι» και αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.

Διαιτητές: ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ Θ., ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ Κ., ΛΙΩΛΙΑΣ Σ.
Παρατηρητής Αγώνα: ΓΛΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.