Ιδού κύριε Πρωθυπουργέ οι κατάλληλοι για το νέο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη! Διαλέξτε και Αξιοποιήσετε!

——————————————————————-
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Μετά το ΦΙΑΣΚΟ με τον ανεκδιήγητο πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ!!! που έχει καταργήσει με την υπογραφή του τα εθνόσημα από τις στολές των Ενστόλων ξεκινώντας από το 2015 και καταλήγοντας το Ιανουάριο του 2019 με την τελική πράξη της κατάργησης θεωρώ ότι πλέον κατάλληλοι για την θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι δύο διακεκριμένοι Στρατηγοί που αντιστάθηκαν στην κατάργηση των Εθνοσήμων από τις στολές των Ενστόλων του Ελληνικού Έθνους και έχουν κότσια εμπειρία και μεγάλα ΦΡΎΔΙΑ για να υλοποιήσουν το έργο και την οργάνωση αυτού του κρίσιμου για την πατρίδα μας Υπουργείου!
Πρώτος και μάλιστα εν ενεργεία ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πού τον τρέμει ο ΑΚΑΡ και ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ και έχει αποδείξει τις δυνατότητες του!
Δεύτερος ο εν αποστρατεία Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος πού έχει αντιταχθεί στην τότε στρατιωτική και πολιτική ηγεσία επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την κατάργηση των Εθνοσήμων από τις στολές όλων των Ενστόλων γενικώς καθώς και για την στολή πού φορούσε ο τότε υπουργός Άμυνας Καμμένος και δημοσίως έχει θέσει τις απόψεις του με τόλμη και ντομπροσύνη!
Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ!
Πιστεύω ότι δεν θα βρείτε πλέον καταλληλότερους έναν εκ των δύο καταξιωμένων ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ πού έχουν δείξει με τις πράξεις τους ότι είναι πραγματικοί Έλληνες Πατριώτες και αγαπούν την Ελλάδα μας και πιστεύω ότι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους από την θέση του νέου Υπουργείου που είναι απαραίτητο για την προστασία μας!
Εύχομαι να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις προτάσεις μου γιατί είμαι παθιασμένος με την πατρίδα μας που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ!
Καλό ξημέρωμα και καλό μήνα σε όλους τους Έλληνες απανταχού γης με Υγεία και Χαρά και προπαντός ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!
Χίος 1 Σεπτεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.