Ικανοποιημένος ο Μπλάτζιος από την επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου στη Χίο

Με ευχάριστα νέα στις αποσκευές τους  έφτασαν στο νησί μας  ο υπουργός Υγείας και τα μέλη του Κυβερνητικού κλιμακίουσύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Χίου Λευτέρη Μπλάτζιο. Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα με τον ΑΝΤ1” ο  κ. Μπλάτζιος εξέφρασε την ικανοποίηση του από την κυβερνητική επίσκεψη καθώς όπως είπε ο υπουργός Υγείας έφερε ευχάριστα νέα στο θέμα του ΕΚΑΒ και της πλήρωσης των κενών θέσεων. “Κάθε άλλο παρά εκδρομή δεν έκανε το κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφτηκε το νησί μας . Ο κ. Πλεύρης ανακοίνωσε ότι μέχρι τέλη του μήνα θα έχουν καλυφθεί οι θέσεις στο ΕΚΑΒ ενώ δεσμεύθηκε και για κάλυψη και των υπολοίπων θέσεων στο νοσοκομείο”. Παράλληλα ο κ. Μπλάτζιος θέλοντας να απαντήσει σε όλους εκείνους που κατηγορούν την Κυβέρνηση της ΝΔ για ψεύτικες υποσχέσεις,  είπε ότι είναι συνηθισμένος να ακούει κατηγορίες από κάποιους γιατί απλά δεν έχουν κάτι να προσάψουν. ” Τα ίδια έλεγαν και για το αεροδρόμιο, για το δικαστικό μέγαρο και το φράγμα Κόρης Γεφύρι. Όμως  η απάντησή μας είναι ότι τα έργα υλοποιούνται”, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χίου

Τέλος ο κ. Μπλάτζιος αναφέρθηκε και στον χρόνο των εκλογών. ” Διανύουμε τον τελευταίο χρόνο θητείας. Θεωρώ απίθανο μέσα στο καλοκαίρι να έχουμε εκλογές.  Πιστεύω ότι το φθινόπωρο θα δείξει τον χρόνο των εκλογών”.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.