Ισαβέλλα Μπουρνιά – Υποψήφια Βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία

 

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Η Πατρίδα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της. Οι πολίτες, κουρασμένοι στέκονται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Καλούνται να αποφασίσουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσει η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων βρέθηκε ξαφνικά να αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, ακόμη και με τρέχουσες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Τα αποτελέσματα είναι ακόμη ορατά σε όλους: στασιμότητα στην οικονομία, ακύρωση των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών στη δημόσια διοίκηση και την Παιδεία, απαράδεκτες παρεμβάσεις στο Κράτος Δικαίου, ανασφάλεια, βία και ανομία στους δημόσιους χώρους και τις γειτονιές, επιζήμιες υποχωρήσεις ακόμη και σε εθνικά θέματα. Και όλα αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που αποτυπώνουν τη σημερινή κατάσταση.

Υπάρχουν δύο δρόμοι ο ένας των εύκολων ανέξοδων υποσχέσεων, ο ΑΛΛΟΣ της ευθύνης, της ειλικρίνειας, της αξιοπρέπειας, της αξιοπιστίας, της συνέπειας, της συνέχειας, της συμπόρευσης των συνεργειών του ρεαλισμού της ανάγκης να δουλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διαφυλάξουμε αυτά που μας χαρακτηρίζουν, μας ενώνουν, μας απελευθερώνουν και να διώξουμε μακριά αυτά που μας καταδικάζουν που μας κάνουν εξαρτημένους που μας κρατούν στο περιθώριο των εξελίξεων, που μας κρατούν στάσιμους.

Ο πρώτος δρόμος οδηγεί σε φρούδες ελπίδες, ο δεύτερος δρόμος όμως οδηγεί στην Ελευθερία και την Ανάπτυξη δύο έννοιες αλληλένδετες και αλληλοσυμπληρώμενες.  

Ενωμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  να εργαστούμε σκληρά να ανεβάσουμε τη ΧΩΡΑ μας τον τόπο μας, σταθερά βήμα-βήμα, χέρι-χέρι, εκεί όπου της και του ΑΞΙΖΕΙ!

Μόνο μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για μία Ελλάδα ΙΣΧΥΡΗ, με την προσδοκία μίας καλύτερης ζωής, ενός καλύτερου αύριο για όλους ειδικά για τα παιδιά μας.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να παλινδρομούμε, να οπισθοχωρούμε το οφείλουμε στο αύριο.  Για τους παραπάνω λόγους  μπήκα σε αυτόν τον αγώνα.   Πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα!  Πιστεύω ότι συντεταγμένα μπορούμε να ανεβάσουμε τη χώρα μας!

Ζητώ την ψήφο σας να διεκδικήσω για τον τόπο μας με ΔΥΝΑΜΗ και ΕΥΘΥΝΗ αυτά που του ανήκουν.

 

Μόνο έτσι έχω μάθει να αγωνίζομαι!

Δώστε μου την δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω

γιατί

 και ΘΕΛΩ και ΜΠΟΡΩ !

Με εκτίμηση,

Ισαβέλλα Αδ. ΜΠΟΥΡΝΙΑ

υποψήφια ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΙΟΥ

 

Σύντομο βιογραφικό:

ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΑΔ. ΜΠΟΥΡΝΙΑ υποψήφια ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΙΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Ισαβέλλα Αδ. Μπουρνιά γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1967.  Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση και Διακυβέρνηση, στο City University Queens College της Νέας Υόρκης με Μεταπτυχιακό στις Διεθνής Σχέσεις και μεταπτυχιακές σπουδές ΜΒΑ. Εργάσθηκε ως υπεύθυνη Διεθνών, Δημοσίων Σχέσεων και Μορφωτικών Ανταλλαγών για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, έχει διατελέσει  και υπηρετήσει ως Πρόεδρος και μέλος σε διάφορα Δ.Σ. Συλλόγων. Έχει εκπαιδευθεί στη διαχείριση, μεγάλων γεγονότων και  αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών,  υπήρξε Νομαρχιακή Σύμβουλος Χίου, μέλος της ΕΝΑΕ και Επικεφαλής Νομαρχιακού Συνδυασμού, ενώ έχει τιμηθεί δύο φορές με ανώτατο βραβείο ΗΓΕΣΙΑΣ από την Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.