Κάλεσμα στην Εθνική Νέων Ποδόσφαιρου ο Χιώτης Κ. Βολάκης

Η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις του EURO 2023 και ο προπονητής έστειλε κάλεσμα σε 27 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και στον 19χρονο Χιώτη Κώστα Βολάκη που αγωνίζεται επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό.

Με την πρώτη συγκέντρωση, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα, το διάστημα 12-16 Ιουνίου, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 στην Μάλτα (3-16 Ιουλίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αναστάσιος Θέος απηύθυνε πρόσκληση σε 27 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνθέτουν το πρώτο γκρουπ παικτών που θα συμμετάσχουν στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής μαζί του πήρε ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ (10), Ολυμπιακό (4), Παναθηναϊκός (4), ΑΕΚ (1), Αστέρας Τρίπολης (1), Παναιτωλικός (1), ΠΑΣ Γιάννινα (1), ΟΦΗ (1), Άρης (1), Τζένοα (1), Ίντερ (1) και Ρόμα (1).

Πηγή: talentabout.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.