Καθαρισμός με τη χρήση εκσκαφέα στην περιοχή κατά μήκος της Λεωφόρου Αιγαίου, τρεις Μύλοι Βροντάδου, πλύσιμο κάδων Λαγκάδας και Συκιάδας κ.α .

 

Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Χίου σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, επενέβη με συνεργείο και μηχάνημα εκσκαφέα , στην περιοχή επί το παραλιακό Μέτωπο στην Λεωφόρο Ενώσεως καθαρίζοντάς την από πυκνή βλάστηση.

Επίσης σήμερα επενέβη με συνεργείο και μηχάνημα JCB στην παραλία στους τρεις Μύλους Βροντάδου καθαρίζοντάς την από φύκια που ξεβράστηκαν από τη θάλασσα.

 

Για την ίδια ημέρα η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, με το ειδικό όχημα πλυντήριο της Υπηρεσίας διενέργησε  πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων στις τοπικές κοινότητες  Λαγκάδας και Συκιάδας.

Τέλος από την Υπηρεσία Συντήρησης Πρασίνου διενεργήθηκαν κλαδέματα των αλμυρικιών  στην παραλία Λευκάθια της Βολισσού ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν χορτοκοπές και καθαρισμός χώρων στις παιδικές χαρές Κοκοροβιλιάς κι εργατικές κατοικίες Χαλκειούς .

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.