Και βλέπουμε και ακούμε και Μυαλό έχουμε!

Δυστυχώς η ευτυχώς κύριοι της Αριστερόστροφης κουλτούρας τού ΣΥΡΙΖΑ  καί τών συμπαρομαρτούντων εξαπτέρυγων του αυτού χώρου εκ των καθημερινών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων ενεργειών και δράσεων όλων των κατευθυνόμενων μπαχαλάκιδων, αναρχικών και εγκληματικών δικών σας παιδιών ειδικότερα στο κέντρο της Αθήνας στά Εξάρχεια και στά Πανεπιστήμια φαίνεται ολοκάθαρα τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Προσπαθείτε με κάθε τρόπο την παραπλάνηση και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και του Ελληνικού λαού από την πραγματικότητα της αλήθειας της σκευωρίας που όπως αποδεικνύεται από τις καταθέσεις στην προανακριτική επιτροπή είχατε τα τελευταία χρόνια στήσει για κομματικές σκοπιμότητες και εκλογικά οφέλη. Κωλυσιεργούσατε εσκεμμένα τόσες εβδομάδες την σύνθεση της προανακριτικής επιτροπής για να φθάσουμε παραμονές της επετείου του Πολυτεχνείου και να δώσετε τα ρέστα σας.
Έχετε τρομοκρατηθεί από τίς επιτυχίες της αστυνομίας που ξεκαθαρίζει σιγά σιγά μεθοδικά, σταθερά και οργανωμένα όλους τους χώρους που δρουν, βιώνουν και οργανώνονται όλα τα αληταριά που έχετε υπό την αιγίδα και την σκέπη σας. Καθημερινά τους τελευταίους μήνες βλέπουμε δήθεν συλλαλητήρια για διάφορους λόγους ενώ όσα χρόνια είσαστε Κυβέρνηση δεν υπήρχε κανένα οργανωμένο συλλαλητήριο παρά μόνο οι άνομες και εγκληματικές ενέργειες και πράξεις , ληστείες τραπεζών, κλοπές καταστημάτων και μονίμως επιθέσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια με μολότοφ εναντίον των αστυνομικών για τον αποπροσανατολισμό από την καταπίεση του λαού από την βαρειά φορομπηκτική πολιτική σας.
Μας ξετινάξατε πέντε χρόνια μας κάνατε όλους μας πένητες και φτωχούς εξαφανίστηκε όλη η μεσαία τάξη έβαλαν λουκέτο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις , έφυγε στο εξωτερικό όλη η επιστημονική νεολαία μας πού μορφώθηκε με τα δικά μας χρήματα και τους χαίρονται άλλες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. Ήτε το θέλετε ήτε όχι ο Ελληνικός λαός σάς κατάλαβε το τί προσπαθείτε να δημιουργήσετε κοινοβουλευτική ανωμαλία και εκτροπή του συνταγματικού δικαίου και να καλύψετε όλες τις σκευωρίες και τα σκάνδαλα που έχετε δημιουργήσει ! Έφθασε όμως πλέον το τέλος σας και βλέπουμε Φως στο τούνελ με μεγάλη αισιοδοξία και αισθήματα ασφαλείας και δικαίου ! Ό λαός ξύπνησε και βλέπει και ακούει και το μυαλό του άρχισε να δουλεύει βγαίνοντας από τον λήθαργο !
Καλό ξημέρωμα. !
Χίος 15 Νοεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.