Και η Ένωση Βρονταδουσίων Αττικής κατά της δημιουργίας ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α στο 15ο χλμ. της οδού Χίου – Βολισσού

«Ψήφισμα-Απόφαση Έκτακτης Συνάντησης Μελών της Ενωσης Βρονταδουσίων Αττικής, μετά την τελεσίδικη και μη διαπραγματεύσιμη με την τοπική κοινωνία απόφαση της Κυβέρνησης» 

Στη Νέα Σμύρνη σήμερα, 09 Ιανουαρίου 2020, στα γραφεία της Ενώσεως Βρονταδουσίων Αττικής (Ε.Β.ΑΤ.), συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Ε.Β.ΑΤ., έκτακτη συνάντηση μελών με μοναδικό θέμα, τις ραγδαίες εξελίξεις που δημοσιεύθηκαν στα Μ.Μ.Ε. για την τελεσίδικη και μη διαπραγματεύσιμη απόφαση της Κυβέρνησης για την δημιουργία ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο 15ο χλμ. της οδού Χίου-Βολισσού στο οροπέδιο του Αίπους.
Μετά την εισήγηση του Αντιπροέδρου της Ε.Β.ΑΤ., τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων μελών και την τοποθέτηση του κ. Κώστα Κωστάκου, εκπροσώπου του Υπουργού της Κυβέρνησης κ. Νότη Μηταράκη, η Έκτακτη Συνάντηση Αποφασίζει Ομόφωνα

1) Εκφράζει την ανησυχία, τον προβληματισμό, τη λύπη και την αντίθεσή της στην σημερινή απόφαση της Κυβέρνησης

2)  Λαμβάνοντας υπόψη το ψήφισμα-απόφαση της Έκτακτης Λαϊκής Συνέλευσης του Βροντάδου που πραγματοποιήθηκε την 21/12/2019, δηλώνει την συμπαράστασή της στις ενέργειες του Τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου, στο αγώνα που δίνει για τον τόπο μας και τον οποίο θα στηρίξουμε με οποιαδήποτε ενέργεια απαιτηθεί.

3) Λόγω του εκτάκτου της συνάντησης και της αδυναμίας να παρευρεθούν πολλά μέλη και φίλοι της Ε.Β.ΑΤ., το ψήφισμα με επισυναπτόμενη λίστα θα βρίσκεται την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, κατά την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου (ώρα 12:00, ξενοδοχείο OASIS, Λεωφ. Ποσειδώνος 27, Γλυφάδα) και οι συμφωνούντες με αυτό, θα προσυπογράφουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.