Και ο πολεμος ανακοινώσεων καλα κρατεί…

 

Για επικοινωνιακο πυροτέχνημα και για συναντήσεις που έγιναν απλά για να γίνουν κάνει λόγο σε ανάρτηση του ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης.

Ο κ. Μηταράκης κατηγορεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  Στ. Μιχαηλίδη ουι επιχειρει να διασπάσει τους αιρετούς της Χίου με επικοινωνιακές δράσεις για ενα σημαντικό θέμα όπως το αεροδρόμιο

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

“Η προσπάθεια του κ. Stavros Michailidis να διασπάσει τους αιρετούς της Χίου, με επικοινωνιακές δράσεις για ένα σημαντικό θέμα όπως το αεροδρόμιο δεν συμβάλει στον κοινό στόχο όλων μας, δηλαδή την πρόοδο του νησιού. Η συνάντηση που τελικά έγινε στο περιθώριο του καφέ μετά την παρέλαση και κατέληξε στην αποστολή μιας επιστολής, φαίνεται ως πυροτέχνημα για αναρτήσεις στο Facebook. Το έργο προχωράει όπως έχω τονίσει, το κτήριο θα είναι έτοιμο το 2024, πλήρως ανακαινισμένο και κατά 40% μεγαλύτερο. Ως προς το διάδρομο το πρόβλημα είναι η έλλειψη υλικών, αναμένεται η αδειοδότηση από το αρμόδιο Υπουργείο, παρά την αρνητική εισήγηση της Περιφέρειας, για την οποία δεν βρήκαν οι παριστάμενοι τίποτα να πουν. Οι εκλογές τελείωσαν, τώρα είναι ώρα να δουλέψουμε, όχι να παίζουμε επικοινωνιακά παιχνίδια.

ΥΓ. Η φωτογραφία δείχνει το έργο της παραλιακής, που ακόμη δεν έχει τελειώσει, πήρε την 6η παράταση για τέλη Nοεμβρίου με αποτέλεσμα να μην έχει ακόμη παραδοθεί το εργοτάξιο ελεύθερο για την επέκταση του διαδρόμου”.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.