Και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Χίου συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ

Όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Χίου:

«Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Χίου συμπαρίσταται στις κινητοποιήσεις – κάλεσμα του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ καταδικάζει την πρωτοφανή και απροκάλυπτη αστυνομική βία και την καταστολή που η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει σε όλη τη χώρα απέναντι σε εργαζόμενους, νεολαία, σε όποιον παλεύει, διεκδικεί τα δικαιώματά του, για να παρθούν μέτρα προστασίας της υγείας ενάντια στην αντιλαϊκή και αντεργατική κυβερνητική πολιτική.

Καλούμε τους εργαζόμενους στο Δήμο και στα Ν.Π. αυτού να διεκδικήσουμε ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού.

 Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας-μάσκες, αποστάσεις,  το Σάββατο 20 Μαρτίου μας 11πμ, στην πλατεία Βουνακίου, για να διατρανώσουμε ότι οι πολιτικές μας κρατικής βίας και μας τρομοκρατίας δεν θα περάσουν.

Δε θα σημάνει σιωπητήριο ούτε στα θέματα μας υγείας, ούτε στην Παιδεία , ούτε στο προσφυγικό, ούτε στα εργασιακά μας δικαιώματα.

Διεκδικούμε:

  • Επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας, χωρίς αποζημίωση. Στήριξη του νοσοκομείου Χίου σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.
  • Μέτρα προστασίας των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα μας χώρους δουλειάς, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα σχολεία και στα πανεπιστήμια.
  • Οργανωμένος έλεγχος μας υγείας των εργαζομένων  σε μας μας υπηρεσίες του δημόσιου τομέα , εκπαιδευτικό προσωπικό, ΟΤΑ, Περιφέρεια, εφορία κλπ,  στα σούπερ μάρκετ, τράπεζες, μεγάλες επιχειρήσεις  και γενικά όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός εργαζομένων.
  • Στήριξη του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Προστασία των ανέργων, προστασία των μικροεπαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων.
  • Κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης ούτε στο Θόλος,  ούτε πουθενά.
  • Καμία περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού με πρόσχημα τον κορονοϊό.
  • Καμία ανοχή και κανένας συμβιβασμός απέναντι μας αντιλαϊκές πολιτικές μας κυβέρνησης. Καταδικάζουμε την τρομοκρατία, την κρατική καταστολή, την ωμή αστυνομική βία.
  • Καμία ανοχή μας προβοκατόρικες ενέργειές των γνωστών – αγνώστων κουκουλοφόρων και στον τραυματισμό του αστυνόμου που οδήγησε στην ένταση μας αστυνομοκρατίας και μας ωμής αστυνομικής βίας.

 

 

Φοράμε μάσκες αλλά δεν θα μας κλείσουν τα στόματα!

Η φωνή μας θα ακουστεί! 

Να σταματήσει ο κυβερνητικός αυταρχισμός και οι αντιλαϊκές πολιτικές !!!».

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.