Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Τηλεργασία τη Δευτέρα στο δημόσιο

 

Τηλεργασία θα ισχύσει αύριο, Δευτέρα, στον δημόσιο τομέα, ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση και για τον ιδιωτικό, όπου αυτό είναι εφικτό, όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την έκτακτη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, σήμερα, Κυριακή, έχουν σταλεί μηνύματα του 112 σε Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Μαγνησία και Σποράδες, ενώ ανάλογα με τις προβλέψεις θα λάβουν και οι κάτοικοι της Αττικής.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και για όλες τις περιοχές όπου ισχύουν οι συστάσεις της, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφέρει τα ακόλουθα:

Καθώς το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη, το υπουργείο υπενθυμίζει την υποχρέωση των εργοδοτών να λαμβάνουν μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων τους και να μεριμνούν ώστε -με βάση την κείμενη νομοθεσία- να μην θέτουν σε κίνδυνο τους εργαζόμενους τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Στην προκειμένη περίπτωση οφείλουν να λάβουν ιδιαίτερη μέριμνα για όσους εργαζόμενους απασχολούνται σε εξωτερικούς χώρους.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.