Καλή δύναμη και καλή επιτυχία από καρδιάς σε όλες και όλους!

 

 Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης στέλνει το εξής μήνυμα στους υποψηφίους:

«Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στις μαθήτριες και τους μαθητές μας που από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναμφίβολα, οι φετινές εξετάσεις έχουν σημαδευτεί από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επέφερε η πανδημία στην εκπαιδευτική διαδικασία με πλείστες και σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διδασκαλίας, μελέτης και προετοιμασίας των υποψηφίων. Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ήταν εξαιρετικές και άξιες συγχαρητηρίων, ενώ ανεξάρτητα από τις βαθμολογίες αυτό που χρειάζεται να γνωρίζουν τα παιδιά είναι ότι οι εξετάσεις αποτελούν έναν σταθμό στην πορεία της ζωής τους που δεν προδικάζει το τέλος μιας διαδρομής αλλά την αρχή πολλών άλλων, νέων και δημιουργικών σταδίων! 

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία από καρδιάς σε όλες και όλους!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.