“Καλωσορίζουμε τον κ. Τσίπρα “

Καλωσορίζουμε τον κ. Τσίπρα στο γαλάζιο νησί! Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι ο σχεδιασμός της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στο νησί μας ήταν ελλιπής καθότι δεν συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα του επίσκεψη στα μεγάλα έργα του νησιού όπως Φράγμα Κόρης Γεφύρι,  Δικαστικό Μέγαρο, Τελωνείο Χίου κλπ, στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλε ούτε ένα λιθαράκι.  Αναγκαστική εξαίρεση το Αεροδρόμιο Χίου, όπου θα διαπίστωσε την πρόοδο των έργων επί των ημερών μας. Επίσης, στο πρόγραμμά του δεν συμπεριλήφθηκε επίσκεψη στην πρώην δομή της Σούδας όπου τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με νοσταλγία θα ανέφεραν ότι εκεί επί ΣΥΡΙΖΑ μεσουρανούσε η μεταναστευτική κρίση αλλά και στη ΒΙΑΛ, όπου θα διαπίστωνε μετά λύπης ότι πλέον φιλοξενεί μόλις 300 μετανάστες αντί των χιλιάδων της περιόδου 2015-2019.

Τουλάχιστον τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην κεντρική αγορά της πόλης θα του έδειξαν τα ΑΤΜ όπου οι Χιώτες έκαναν ουρές για να πάρουν 60 ευρώ από τα χρήματά τους και ο ίδιος θα διαπίστωσε ιδίοις όμμασι κατά τη διαδρομή του από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης ότι στα δεξιά του και θαλάσσια σύνορα υπάρχουν και φυλάσσονται

Κύριε Τσίπρα οι Χιώτες δεν ξεχνάνε την περίοδο διακυβέρνησής σας και θα σας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους την 21η Μαΐου 2023!

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.