Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος για μια φωτογραφία!

 

 

Με την υπ’ αριθμ. 49 από 28 Μαρτίου 2023 απόφαση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου εγκρίνεται η προμήθεια Μπάνερ για την κάλυψη του εκτρώματος της παλαιάς ιχθυόσκαλας. Το κόστος του ανέρχεται στα 34.925,67 ευρώ.

Σε ένα κτίριο που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα έπρεπε να έχουν τελειώσει οι εργασίες, σε ένα κτίριο που σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα οι εργασίες θα αρχίσουν το φθινόπωρο ξοδεύονται σχεδόν 35.000 ευρώ. Όταν στο διπλανό κτίριο το οποίο είναι σε λειτουργία και στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν μεγάλες ανάγκες.

Δεν θα κουράσω με την επανάληψη των προβλημάτων απλά θα θυμίσω ότι εσωτερικά υπάρχουν φουσκωμένα επιχρίσματα, τουαλέτες σε άθλια κατάσταση, ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός με πολλά προβλήματα και γενικά είναι ένας χώρος που μας γεμίζει ντροπή.

Αντί λοιπόν να τρέξουν το έργο για το νέο Σ.Σ.Δ. ( Συνοριακό Σημείο Διέλευσης) προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της μονής εισόδου από το εξωτερικό στο νησί μας σπαταλούν κονδύλια σε ένα κτίριο κουφάρι που θα έπρεπε να έχουν αρχίσει οι εργασίες από πέρσι αν όχι από την περίοδο των περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Με πρόφαση λοιπόν, την βελτίωση της εικόνας του κτιρίου και την άρση του κινδύνου από την πτώση σαθρών και ενόψει των εργασιών σπαταλούν 35.000. Δεν λένε βέβαια ότι όλα γίνονται με μόνο γνώμονα τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην προ ημερών φιέστα μπροστά από το κτίριο φάντασμα καθώς και για εκείνες που θα τραβήξουν προεκλογικά προσπαθώντας να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη.

Γιατί αν ενδιαφέρονταν για την εικόνα του κτιρίου και την ασφάλεια των περαστικών θα είχαν τοποθετήσει σχετικά προστατευτικά από πέρσι το καλοκαίρι αν όχι και νωρίτερα που το κτίριο είχε τα ίδια χάλια. Το έργο θα είχε ουσία αν το ημερολόγιο έγραφε 2020 ή 2021.

Μόνος στόχος τους η εικόνα που θα βγει προς τα έξω. Καμία πρόθεση για ουσία!

 

Αμεντας Γιώργος

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.