Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο ενός άνδρα 49 ετών στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης

 

Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο ενός άνδρα 49 ετών στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, προκειμένου να διερευνηθεί τι έγινε και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.

Η οικογένεια του θύματος υποστηρίζει ότι το βράδυ της 13ης Ιουλίου ο άνδρας έφτασε στο εν λόγω νοσοκομείο με πόνο στο στήθος και δύσπνοια, ωστόσο δεν πήρε βοήθεια, καθώς το νοσοκομείο δεν εφημέρευε. Ο 49χρονος κατέρρευσε λίγα μέτρα έξω από το νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», Ηλίας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε στο tempo24news.gr, ότι το περιστατικό τελεί υπό διερεύνηση. Σύμφωνα με τα όσα του έχουν μεταφερθεί από το προσωπικό του νοσοκομείου, ο 49χρονος έφτασε εκεί με το αυτοκίνητό του, λέγοντας ότι πονάει στην πλάτη πιθανώς από ψύξη, επικαλούμενος παράλληλα γνωμάτευση από τον προσωπικό του γιατρό.

Ο 49χρονος ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να μεταβεί στο νοσοκομείο του Ρίου, το οποίο εφημερεύει, για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Κατά το προσωπικό του νοσοκομείου, εκείνος αποχώρησε, χωρίς να δώσει σημάδια ότι η κατάστασή του ήταν σοβαρή και κρίσιμη. «Η ηλικία του, το γεγονός ότι έφτασε μόνος του με το αυτοκίνητό του και περπατούσε κανονικά και επικοινωνούσε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στο προσωπικό» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Πηγή: Καθημερινή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.