Κλήση του Β. Σφηκάκη του ΝΟΧ από την Εθνική Πόλο Κ16 για κοινό καμπ με την Εθνική ΗΠΑ

Κοινό καμπ προετοιμασίας με τις αντίστοιχες ηλικιακές Εθνικές ομάδες των ΗΠΑ θα κάνουν Έφηβοι Κ17 και Παίδες Κ15 και Κ16 της Ελλάδας που έχουν επιλέξει οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί (Ηλίας Μαχαίρας, Φώντας Λεμπέσης, Φώντας Μαρκόπουλος), από 2 έως 7 Αυγούστου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.

Για την ομάδα Εφήβων Κ17 (γεν. 2007) έχουν επιλεγεί αθλητές που δεν μετέχουν στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μανίσα (αυτοί που προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό θα κάνουν κοινή προετοιμασία με την Κροατία στο ίδιο κολυμβητήριο).

Για την Τετάρτη 2 Αυγούστου και ώρα 7:45, εξάλλου, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου, για κοινές προπονήσεις-αναμετρήσεις, με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα των ΗΠΑ έως 7 Αυγούστου έχουν κληθεί Παίδες Κ15 και Κ16 από την ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΝΟ ΧΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ, ΠΑΟΚ.

Από την Χίο έχει κληθεί ο ΣΦΗΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Πηγή:ΚΟΕ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.