Κλείνει από αύριο ο δρόμος του Καρφά στα πλαίσια υλοποίησης του αντιπλημμυρικού έργου στο Κοντάρι

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ανακοινώνει, ότι από αύριο Τρίτη 06/12/2022, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας περιοχή «Κοντάρι» πρόκειται να κλείσει ο δρόμος προς Καρφά και συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκεται  το ξενοδοχείο «Morning Star».

Ειδικότερα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Καρφά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το βοηθητικό παραλιακό δρόμο στο Κοντάρι με είσοδο από τις εγκαταστάσεις της Φαρμακαποθήκης Χίου. Επισημαίνεται, ότι η συγκεκριμένη πρόσβαση θα λειτουργεί ως μονόδρομος προς Καρφά, συνεπώς η επιστροφή από Καρφά προς Χίο μέσω αυτής της οδού δε θα είναι δυνατή.

Παρακαλούμε τους οδηγούς βαρέων οχημάτων να αποφύγουν κατά το δυνατόν τη χρήση της συγκεκριμένης οδού.

Η σύνδεση από Καρφά προς την πόλη της Χίου, θα πρέπει να γίνεται από εναλλακτικούς δρόμους, όπως για παράδειγμα την οδό Θυμιανών – Κάμπου, μέσω Φραγκοβουνίου κ.α..

Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στα καταστήματα της περιοχής θα γίνεται κανονικά, αλλά δε θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων από και προς Καρφά.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις πινακίδες και τις υποδείξεις της αναδόχου εταιρίας για την ασφαλή διέλευσή τους.

Ζητούμε την κατανόηση όλων, καθώς αφορά ένα πολύ σημαντικό έργο για την αναβάθμιση της περιοχής.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.