Κλείνουν δρόμοι στο Βροντάδο

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών κατασκευής δικτύου ομβρίων, θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας στις παρακάτω οδούς :

α) Σε ένα τμήμα της οδού Χριστ. Ανδρεάδη στο Βροντάδο, από τις  30/11/2018 έως την 1/12/2018. Η διακοπή θα γίνει από την συμβολή της οδού Χριστ. Ανδρεάδη με την οδό  Δημ. Ανδρέου με κατεύθυνση ανατολικά και μήκους 40μ.

β) Σε ένα τμήμα της οδού Δημ. Ανδρέου στο Βροντάδο, από τις  3/12/2018 έως τις 5/12/2018. Η διακοπή θα γίνει από την συμβολή της οδού Δημ. Ανδρέου με την οδό Χανδρά έως την συμβολή της (Δημ. Ανδρέου) με την οδό Παναγίας Ερυθιανής.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην περιοχή των έργων και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης. Ζητούμε την κατανόηση των συνδημοτών μας για την αναγκαία ταλαιπωρία στην οποία τους υποβάλλουμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.