Κοπή αγιοβασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου

 

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της αγιοβασιλόπιτας της Περιφερειακής ενότητας Χίου υπό την ευλογία του Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο. Στην πρωτοχρονιάτικη τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χίου κ. Γιάννης Μαλαφής, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Παντελής Μπουρνιάς και κ. Νικόλαος Νύκτας, οι  περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας κ.α. Την κοπή της ανέλαβε και η κεφαλή του φορέα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παντελής Βρουλής.

Την έναρξη έδωσε με χαιρετισμό του ο κ. Βρουλής και αναφέρθηκε στα σημαντικά επιτεύγματα της Περιφέρειας, και συγκεκριμένα στην κατάκτηση της 3ης θέσης σε απορροφητικότητα στο ΕΣΠΑ, ενώ παράλληλα χάρισε τις δικές του γιορτινές ευχές για το νέο έτος. Δεν ήταν ο μόνος φυσικά, καθώς ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, αφού έδωσε τις ευλογίες του, επεσήμανε να φωτίζει το φως του Χριστού τα έτη της θητείας της Περιφερειακής Αρχής.

Το φλουρί το κέρδισε ο Περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γιώργος Αμπαζής που το αφιέρωσε στους οικείους του.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.