Κρεμάστηκε γιατί δεν άντεξε το θάνατο της συζύγου του.

Μαζί στη ζωή και στο θάνατο…
Συγκίνηση έχει προκαλέσει η απώλεια ενός αγαπημένου ζευγαριού, που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά 17 ωρών η σύζυγος από τον σύζυγο και θα κηδεύτηκαν μαζί την Κυριακή το απόγευμα, σε χωριό της γειτονικής Μυτιλήνης.
Η 52χρονη σύζυγος πέθανε στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής νικημένη από την επάρατη νόσο, ενώ μια ημέρα μετά, το απόγευμα του Σαββάτου, ο 54χρονος σύζυγος μη αντέχοντας το βάρος του τέλους της αγαπημένης του, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.
Σε ένα λεπτό όλα ανατράπηκαν. Στις 16:00 του Σαββάτου ο 54χρονος επαγγελματίας ανέβηκε με μια σκάλα σε δέντρο της αυλής και έδωσε τέλος στη ζωή του με έναν ιμάντα από τον οποίο κρεμάστηκε. Λίγη ώρα αργότερα με το μακάβριο θέαμα βρισκόταν αντιμέτωπο ένα από τα παιδιά του που κατέρρευσε μπροστά σε αυτήν την εικόνα.
Ένα αγαπημένο ζευγάρι, γονείς τριών ενήλικων παιδιών, τα δυο εκ των οποίων έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες. «Ήταν υπέροχοι άνθρωποι και γονείς, όπως και τα παιδιά τους είναι από τα καλύτερα του χωριού μας», είπαν κάτοικοι στα ΝΕΑ της ΛΕΣΒΟΥ. Και συνέχισαν εξηγώντας ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε για πολλά χρόνια με την επάρατη νόσο. «Την πήγε παντού ο συχωρεμένος που την υπεραγαπούσε. Αγωνίστηκαν χέρι-χέρι για πάνω από 10 χρόνια, δυστυχώς όμως το λάδι στο καντήλι της κοπέλας σώθηκε και εκείνος δεν άντεξε», έλεγαν οι χωριανοί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.